facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mymobileshop.nl

Mymobileshop.nl

Info

Bij ons ben je aan het juiste adres voor unieke en betaalbare telefoon accessoires. Wij hebben een uitgebreid aanbod van telefoon accessoires.



"Welkom bij de T-mobile Shop! Bij ons vind je hoogwaardige mobiele telecommunicatieproducten en deskundig advies. We helpen je graag met de nieuwste smartphones en accessoires. Wij helpen onze klanten ook aan mobiele en thuis internet aansluitingen, en wij zijn er voor zaken als telefoonverzekeringen en accessoires. Kom langs en ervaar onze uitstekende service."
Adres: 9202MB Drachten
Stad: Drachten
Postcode: 9202MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Steech De Steech 1 km Mooie veelzijdige winkel met heel aardig personeel! Aanrader!
Jasjehandtasje.nl Jasjehandtasje.nl 2 km Webshop met de nieuwste mode musthaves! ☆ Op werkdagen voor 17:30u besteld = vandaag ...
Recensies
Paar weken geleden op een zaterdagmiddag hier geweest ivm problemen met de telefoon van mijn vrouw. Haar email werkte niet goed, ze kon wel ontvangen maar kon geen email versturen. Hoewel er geen andere klanten waren waren ze niet van plan om te helpen. Zij hadden hier geen zin in, wij moesten maar naar een telefoon reparatiewinkel gaan. Mijn vrouw heeft een T-Mobile abonnement en was zeer teleurgesteld met deze afwijzing en denkt dat haar volgende telefoonverbinding niet bij T-Mobile zal zijn vanwege deze slechte service. Wel verkopen maar niet van plan zijn om service te verlenen. Wij zijn toen naar mijn provider gegaan, Vodafone, en die heeft dit probleem gelijk opgelost. Dus waar zal haar volgende abonnement worden afgesloten denkt u? Dat aanbod voor een bakje koffie wordt NIET geaccepteerd! U heeft een cliënt geweigerd te helpen door gebrek aan interesse en hiermee de cliënt de deur gewezen!
Vriendelijke werknemers, ik werd goed geholpen and al mijn vragen waren beantwoord. Top service!
Een vriendelijke medewerker heeft mij goed geholpen met mijn nieuwe aankoop. Top winkel!
Heel vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven een goed advies.
Goede service en word leuk en goed geholpen al jaren
Er staat een verkeerde naam bij deze post. Naam is: Sella kooi. Mega goed geholpen bij de T-Mobile in Drachten. Lieve meid, snel en vaardig. Vlotte babbel en open. Had mijn nieuwe telefoon binnen een uur in m’n hand en liepen zeeeeeer tevreden de winkel uit. Dankjewel.
Nadat ik mijn oude sim overplaatste in een nieuwere telefoon had ik verbindings problemen. Ik kwam in de T-mobile shop om te vragen of het kon dat mijn sim te oud was voor deze nieuwe telefoon. Cevar begroette mij vriendelijk en enthousiast, en regelde ter plekke een nieuwe sim kaart voor me, die hij gelijk in mijn telefoon plaatste. Top service!!
Probleem met een app. Snel en deskundig opgelost door zeer vriendelijk personeel.
Het personeel is deskundig en vriendelijk en neemt ruim de tijd om je van dienst te zijn. Ze denken goed mee en proberen geen dingen op te dringen waar je geen behoefte aan hebt. Heel tevreden!
Hele fijne positieve personeel! Heel vriendelijk, en we zijn super geholpen, en zijn zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid