facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mylène over de Vloer

Info

Journaliste/zangeres/televisiemaakster Mylène de la Haye brengt een feestelijke combinatie van eigen Nederlandstalige nummers en vertalingen van ‘onvertaalbare’ popklassiekers.



"Bij het Amsterdams Vloerencentrum kunt u terecht voor aankoop en het laten leggen van PVC vloeren, laminaat, houten vloeren en tapijt in Amsterdam en omstreken."
Adres:
Telefoonnummer: 0615686830
Stad: Amsterdam Centrum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CauloWild CauloWild 13 km Wild Memes Wild Videos Collabs & Inquiries send DM ons. Credits add/removal/verwijde...
Pestafeest Pestafeest 14 km
Barracuda Productions Barracuda Productions 17 km crossmediaal platform bestaande uit 3 zuilen.
Recensies
Bij de oplevering moest ik onder heel veel druk van 2 werknemers maar betalen , uit angst heb ik maar betaald Ik ben het hier absoluut niet mee eens en ben genoodzaakt om naar de politie te gaan !
Na een vreselijke ervaring met Carpetright ben ik bij het Amsterdams vloeren centrum terechtgekomen. Alles liep volgens planning we werden proffesioneler geholpen en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Super service en advies, zowel voor als na aankoop. Vriendelijke medewerkers doen moeite om te helpen.
Ze nemen ruim de tijd om een goed advies te geven en vragen te beantwoorden. Ruim assortiment aan allerlei verschillende vloeren, waardoor je een weloverwogen keuze kan maken. Aanrader!
Een paar maanden geleden een parketvloer aangeschaft bij het Amsterdams Vloerencentrum. In de winkel zelf uitstekend geholpen, vloer leggen ging heel snel en vakkundig. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Verschillende keren slechte ervaringen gehad met deze zaak. Slecht advies, slechte service, zodra ze hun geld binnen hebben zijn ze een stuk minder aardig en professioneel. Wanneer je een gesprek wilt aangaan over je klacht, staan ze daar niet voor op en en zijn opeens onbeleefd.
Snel en correct gelegd, ben zeer tevreden.
Deskundig advies en superstrak de vloerbedekking op de lastige trap in een oud Amsterdams pand gelegd.
Geweldig goed gedaan
Vriendelijk, vakkundig en geweldig assortiment! Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid