facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mykonos

Mykonos
Adres: Michiel de Ruyterstraat 16, 7391 CV Twello, Nederland
Telefoonnummer: 0571 298 132
Staat: Gelderland
District: Voorst
Stad: Twello
Route: Michiel de Ruyterstraat
Huisnummer: 16
Postcode: 7391 CV


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:30–22:00
woensdag: 16:30–22:00
donderdag: 16:30–22:00
vrijdag: 16:30–22:00
zaterdag: 16:30–22:00
zondag: 16:30–22:00

Recensies
Prima eten al vind ik de prijzen aan de hoge kant. Voorgerecht gebakken feta was heerlijk. De Mykonos schotel was prima, lamsboutje was erg lekker, souvlaki was goed, de ossenhaas had helaas weinig smaak en was te doorbakken. De gyros was naar mijn idee niet van een spit en miste hierdoor iets aan smaak. De friet was gecremeerd helaas, de koolsalade was teveel azijn en miste frisheid. Prima en denk de beste Griek in de omgeving, maar zeker niet de beste in Nederland, middelmatig.
Heb hier heerlijk gegeten! Wel vaker besteld en thuis opgegeten, maar in het restaurant ter plaatse eten is toch nét wat beter. De wijn smaakte goed, het eten was heerlijk. De enige opmerking: de entree trio tapenade was best veel. Achteraf vertelde de vriendelijke meid die mij hielp dat het voor twee personen was. Goed om rekening mee te houden als je dit wil bestellen. Het hoofdgerecht kreeg ik niet helemaal op hierdoor, maar het smaakte voortreffelijk!
Lekker gegeten. Drinken hadden ze wat vaker voor naar de tafel mogen lopen. Verder was de bediening prima. Leuke sfeer wel erg lastig om de kaart te lezen. Alle 50+ ers deden de zaklamp van de telefoon aan.
Inrichting is niet typisch Grieks. Dat doet niks af aan het eten, want dat is goed. Toch ben ik van mening dat een Grieks restaurant toch iets Grieks mag hebben qua uitstraling. De verlichting staat iets te zacht/laag, want de menukaart is slecht leesbaar in de avond. Dan het belangrijkste, de menukaart is uitgebreid en het eten is zeker voortreffelijk. Hier wordt nog gewoon ouzo gegeven en een appelsapje voor de kleintjes bij binnenkomst. Hoofdmaaltijd is ruim voldoende met extra als patat, rijst en rauwkost. Je kan hier zeker naar toe voor een goede Griekse maaltijd
Heerlijk gegeten. Vlees en vega mousaka waren goed gekruid, goed gebakken, mals en alles gaar. Kortom echt een aanrader! Service was ook snel en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid