facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mygadgetshop.nl

Mygadgetshop.nl

Info

Mygadgetshop.nl speelt in op de wensen en behoeften van vogelliefhebbers door middel van het leveren van unieke producten.

Adres: Tesselschadelaan 3, 1399VN Muiderberg
Stad: Muiderberg
Route: Tesselschadelaan 3
Postcode: 1399VN


Recensies
Mijn ervaringen met Mygadgetshop.nl zijn zeer positief. Het persoonlijke contact met de eigenaar ervaar ik als prettig. Als consument wordt je op de hoogte gehouden van de o.a. de status van je bestelling. Mygadgetshop.nl biedt een ruim assortiment van producten. Dit maakt het eenvoudig om vanuit huis op je gemak het geschikte product te bestellen.
Vertaald door Google Een week geleden een vogelhuisje besteld en sindsdien niets meer gehoord. De eigenaar reageert niet op e-mails. Geen idee of dit oplichterij is. Origineel Ordered a bird house a week ago and heard nothing since. The owner doesn’t reply on emails. No idea if this is a scam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid