facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mybeam

Mybeam

Info

Door middel van lasertechniek graveren wij in objecten van hout en snijden we hout voor het maken van allerlei houten voorwerpen. Bedenk het maar en wij maken het.



"Wij zijn een graveer en snijdienst en we werken met lasersnijmachines. We maken uiteenlopende custom producten, zoals longboards, skateboards, omhulsels voor asboxen, houten serveerplanken, broodplanken, kaasplanken, puzzels, YOU NAME IT! En zei ik al dat we ook leer kunnen embossen?! Je kunt langskomen in de kleine werkplaats en we bezorgen ook via post.Kom een keer langs of kijk eens op de website!"
Adres: Kamille 10, 4007VP Tiel
Telefoonnummer: 0645782807
Stad: Tiel
Route: Kamille 10
Postcode: 4007VP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagmar Design Dagmar Design 512 meter Dagmar wil de wereld op creatieve wijze aangenamer en vooral mooier maken!!! Www.dagm...
Romy's Studio Romy's Studio 957 meter
Esmy Media Design Esmy Media Design 1 km Zeer tevreden over Esmy Media Design, altijd betrokken bij de klant en staan ook alti...
Media4now Media4now 2 km Media4now heeft ons echt super geholpen met het realiseren van een nieuwe webshop. Al...
Hokkers Tattoo Hokkers Tattoo 3 km Al twee keer bij Daniel geweest voor mijn tattoos erg profesioneel en super strak wer...
Matrijs Relatiegeschenken Matrijs Relatiegeschenken 5 km Matrijs relatiegeschenken is gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken.
Rozelie Vormgeving & Webdesign Rozelie Vormgeving & Webdesign 5 km Ontwerper & Vormgever
Kumari Creates Kumari Creates 11 km Het vormgeven van uw ideeën. De huisstijl in drukwerk & interieur. Daar hoeft geen du...
Recensies
Als grafisch vormgever en designer ben ik veel opzoek naar manieren om prototypes te maken van producten die als het een geslaagd idee is ook echt uitgewerkt moeten worden. Robert-Jan van My Beam is echt de juiste persoon voor zowel het prototype deel als voor het eindproduct. Hij levert snel prachtige producten en denkt met je mee als je daar om vraagt. Ik ben op dit moment bezig met een project voor mijn bedrijf waar My Beam boxen voor graveert en snijd. Zie bijlage En dit zal niet het laatste project zijn waar ik hem voor zal vragen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen in wat My Beam te bieden heeft.
We hebben bij My Beam een heel leuk huwelijkscadeau laten maken. Heel fijn samenwerken met Robert-Jan. Je kunt je eigen ideeën doorgeven. Samen hebben we er iets moois van gemaakt. Het bruidspaar is heel blij met hun persoonlijk op maat gemaakte cadeau.
Ontzettend blij met mijn bestelling! Voor mijn kledinglijn heb ik onlangs lederen labels bij Mybeam besteld. De kwaliteit is fantastisch en het leer is met zorg en in goed overleg uitgekozen. Het design komt er mooi uit! Het contact over de bestelling was ook erg vriendelijk en de service was uitstekend. Ik had de labels zo in huis! Mybeam zou ik zeker adviseren en is een bedrijf waar ik zeker vaker iets zal gaan bestellen in de toekomst!
Mijn ervaring bij My Beam is zeer positief. Een toegankelijk en professioneel bedrijf, met oog voor detail. Er moesten nog wat extra bewerkingen op een snijplank komen, welk ik niet bij My Beam heb laten maken. Alsnog, kon ik zo terecht en werd het met uiterste secuurheid opgelost. Top!
Robert-Jan maakte een prachtig kunstwerk van hout en voegde daar ook nog iets persoonlijks aan toe. Zo kreeg hun huis een plek op de stadsplattegrond, wat een prachtig huwelijkscadeau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid