facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Storage Shop

Info

My Storage is buying and selling used office furniture !!!

Geschiedenis

High quality products!

Adres: Poelweg 42, 1424 PB De Kwakel
Telefoonnummer: +31858227396
Stad: De Kwakel
Route: Poelweg 42
Postcode: 1424 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: My storage delivery, My Storage bureau, My storage shop Marktplaats, My Storage Shop coupon, Poelweg 42 De Kwakel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interliving Interliving 21 meter De lampen die ik had uitgekozen waren niet helemaal de juiste kleur voor bij onze bes...
Recensies
Dankzij hun advertenties op marktplaats ben ik er langs gegaan. Als je een beetje door de ‘chaos’ heen kijkt raakte ik onder de indruk van het gigantisch brede assortiment. En ze blijken beter georganiseerd dan je in eerste instantie denkt. En de Engels sprekende baas weet alles te vinden waardoor ik ben geslaagd met een mooi bureau en ladeblok
Goed product en een snelle levering, namelijk de dag na de bestelling. Vriendelijke medewerker die aanbood te helpen om het zware bureaublad op de 2e verdieping te zetten. Klein puntje voor verbetering: het blok voor de levering was tussen 08.00 en 19.00 uur, zou fijn zijn, als ze een blok van bijvoorbeeld 2 uur kunnen aangeven.
What you see is what you get is volgens mij het motto bij My Storage Shop. Ze hebben zéér veel tweedehands kantoormeubilair. Van kast tot bureau tot stoel tot alles waar je aan kunt denken. Overzichtelijk is het niet maar neem even de tijd en je zult waarschijnlijk wel slagen.
Zeer goed geholpen door My Storage Shop! Na het vertellen wat ik zocht hebben ze, met alle tijd van de wereld, de verschillende opties laten zien! Prijzen zijn zeer eerlijk en de kwaliteit van de producten is goed! Niets was onmogelijk en zelf volgende dag bezorging was geen probleem. Ook de hulp van de bezorger maakt deze review 5 sterren, het helpen om de kast op de verdieping en op de juiste plek te zetten was geen enkel probleem! Geen spijt en dikke aanrader voor iedereen. Bedankt My Storage Shop! Till next time!
Top winkel! Ik raad wel aan om er fysiek heen te gaan om wat je koopt te bekijken, het gaat immers om tweedehands meubelen. Ook moet je niet bang zijn een beetje Engels te spreken. Verder is het personeel enorm vriendelijk en behulpzaam, en is er enorm veel keuze. Prijzen zijn ook zeer goed, beter dan wat je bij een of andere 'outlet' winkel tegen komt. Kortom een aanrader!
Heel goed geholpen. Als het wat drukker is zou ik van de gelegenheid gebruik maken om door de ruimte te lopen. Ik heb nog nooit zoveel stoelen en tafels bij elkaar gezien. Wezen kijken naar aanleiding van een sta/zit bureau advertentie op marktplaats. Dat blad was wat te klein. De medewerker heeft mij geholpen om een andere tafelblad uit te kiezen. Het was een bouwpakket voor 100 euro kon ik de tafels in elkaar laten zetten en laten bezorgen. Eerlijke prijs een zeer goede service. De bezorging was de volgende dag en verliep heel vlot. Zeker een aanrader!
Niet verder zoeken, dit is het bedrijf waar je moet zijn voor tweedehands kantoormeubilair! Ze hebben een zeer ruime voorraad wat continu wordt aangevuld. Ik was er circa 2 maanden terug ook en ben deze week weer langs geweest in Kwakel. Heel veel aanvulling en zeer uitgebreide keus. Het personeel is zeer klantgericht en denkt met je mee. Jij verteld waar je het voor nodig hebt en in wat voor ruimte en welke kleuren en bijvoorbeeld materialen je het liefst zou willen. Zij lopen met je mee door de grote loods en denken mee. Laten je zien wat bij elkaar kan. Bij sommige meubilair kun je zelfs wat kleine aanpassingen laten doen. De prijzen zijn heel goed. Veel minder dan je zou verwachten. Voor twee tientjes bezorgen ze het ook nog thuis. Ruime openingstijden. Dames en heren, zulk service vind je nergens! Ik ben het soort van 'Pietje Precies' en veeleisend. Als dit bedrijf mij zo tevreden weet te krijgen dan zegt dat wat. Mvg, Cevat Sezen van Precies Webdesign.
De advertentie was mooier dan het daadwerkelijke product. Maar er is een overvloedige hoeveelheid gebruikt kantoormeubilair aanwezig voor aantrekkelijke prijzen. Communicatie in Nederlands is niet get sterkste punt. Echt een verkooploods.
Wat een rommeltje daar. Echt een chaos en dan is er ook nog eens niemand om je fatsoenlijk te helpen. Uiteindelijk wel een OK bureaustoel gekocht maar er zijn betere loodsen met 2e hands kantoorspullen.
Drentea bureau en ladeblok gekocht voor een gunstige prijs. Geleverd binnen 2 dagen, zoals beloofd op de website, behulpzame chauffeur. Gebruikt maar ziet uit als nieuw, ben er zeker tevreden mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid