facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Little China

My Little China

Info

Welkom bij My Little China, het restaurant dat jou even in China laat zijn. Voor vers bereid Chinees eten van de beste kwaliteit, verwelkomt My Little China jullie graag.

Volg onze facebook pagina en instagram voor updates en acties voor My Little China

Adres: John Lennonstraat 269, 1544 LT Zaandijk
Telefoonnummer: 0636263007
Stad: Zaandijk
Route: John Lennonstraat 269
Postcode: 1544 LT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30

Recensies
Het is vreselijk de mihoen smaakte vet de biefstuk was van de honden de loempia had je een zwembroek nodig ik en mijn zoontje zijn er heel erg ziek van geweest en beland bij de huisartsenpost er was mij beloofd dat ik geld terug zou krijgen van de eigenaar maar de volgende dag wilde zijn vrouw alleen het geld retour geven als ik ook echt kon bewijzen dat ik zo ziek ben geweest toen had ik het helemaal gehad alsof ik verzin dat we doodziek ben geworden ik heb de eer aan mezelf gehouden geld mogen ze houden deze afval chinees krijgt van mijn de koude douche en een dikke vette 0 wat een vreselijke teleurstelling dus wikt u geen teleurstelling doe jezelf een lol en ga naar een goede nette afhaalchinees een schande vindt ik het!!!
Website werkt, maar bedrijf bestaat niet meer. Waarschijnlijk dus mijn geld kwijt...
Heerlijk eten om je vingers bij op te eten.toppie
Vertaald door Google Goed eten en zeer vriendelijke service! Ze zorgden voor 32 van onze gasten en brachten het eten naar mijn huis. Ik kan Little China van harte aanbevelen! Origineel Good food and very friendly service! They catered for 32 of our guests and brought the food to my home. I can highly recommend Little China!
Vertaald door Google MENU'S HEBBEN GOEDE BEDRAGEN, BILLY EN HET MEISJE ZIJN ECHT LEUK! Origineel MENUS HAVE GOOD AMOUNTS, BILLY AND THE GIRL ARE REALLY NICE!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid