facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Health

"MyLife Rotterdam aan de Maas is onze thuishaven en trots. Met een adembenemend uitzicht op de Maas kunt u hier zelfstandig trainen, onder begeleiding van uw MyCoach of een van onze inspirerende groepslessen volgen."
Adres: Goudsesingel 232-240 , Rotterdam 3011 KE, NL
Telefoonnummer: 010 240 0604
Stad: Rotterdam
Route: Goudsesingel 232-240
Postcode: 3011 KE



op zoek naar gerelateerd: My life abonnement, MyLife Rotterdam, My HealthClub Leeuwarden, Eigenaar My Life, Sportschool Rotterdam, My health club, MyLife Rotterdam aan de Maas, My HealthClub openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super blij met deze sportschool. Woon net in Rotterdam en door de vaste leden een leuke plek om nieuwe mensen te ontmoeten. De gym heeft goeie faciliteiten en een afwisselend les aanbod. De tekstjes in het rooster mogen iets duidelijker, los daarvan echt een super rooster. Speciale dank aan Hanna en Orpheo, hun trainingen hebben mijn techniek en kracht de afgelopen maanden laten groeien.
5 sterren voor die ene jongen die laatst met een Ajax shirt stond te werken, gewaagd en toch sterk in je schoenen nou meer Rotterdams kan niet. On-topic: alles schoon/goeie bar/mooie locatie. 10/10 ik zou vaker moeten gaan.
Prima gym, mooi ingericht. Alleen een werknemer droeg een shirt van Ajax. Erg amateuristisch/goedkoop!
Prachtig uitzicht, veel verschillende groepslessen, en ze hebben een sauna! Goede plek om te sporten!
Bedrijf maakt het onnodig moeilijk op te zeggen, geeft wel aan hoe weinig ze om je geven, zou je geld lekker ergens anders uitgeven ;
Mooie fitness, met prima apparatuur Ook fijne sauna en steamroom in de kelder. Personeel en trainers zijn professioneel en heel aardig. Helaas is schoonmaken van de toiletten niet het sterkste punt. Beter gezegd toiletten zijn smerig.
Opzeggen is hier echt een drama! Vele maanden later ben je nog bezig met je geld terughalen, personeel heeft geen verstand van zaken en afspraken om even te bellen worden niet nagekomen. Bij het sporten hangt er een koude sfeer in de gym en is niemand echt betrokken met een ander, de trainers hebben nauwelijks tijd om fatsoenlijk afspraken in te plannen en doen er weken over om trainingroutines in de app te plaatsen. Mijn vorige gym, een fit for free die zeker 2/3e minder kost had meer sfeer en betrokken mensen.
Mooie nieuwe fitness, aardig personeel en fijne apparatuur
NIET bij deze sportschool sporten, hun afhandeling van klanten is verschrikkelijk.
Fijne sportschool met vriendelijk personeel en mooie apparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid