facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Desire Couture

My Desire Couture

Info

Laat mij uw bruidsjurk ontwerpen die past bij uw persoonlijkheid.
Kijk voor details en werkwijze op mijn facebook pagina desiree de kort

Geschiedenis

Bij My Desire werken wij met veel passie aan die ene unieke trouwjurk waar jij altijd van droomde. Dus kun je hem nergens vinden, wil jij kleur in je trouwjurk of heb je afwijkende maten neem dan contact met ons op.

Wij zullen dan samen met jou in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie of thee, de trouwjurk gaan ontwerpen. We bekijken inspiratieplaatjes die je eventueel verzameld hebt en schetsen hem voor je uit. Het passen van de losse onderdelen die we hebben hangen, maakt dat we het juiste model kunnen bepalen. Daarna begint het zoeken naar het stofje waar je hart sneller van gaat kloppen. Na dit eerste gesprek beslis je pas of wij jouw jurk gaan maken.

Daarna begint het proces van het laten maken van jouw unieke jurk. We zullen je diverse malen zien om te passen. Ook per WhatsApp houden wij je op de hoogte van de vorderingen, dus samen gaan we dit proces aan en maken wij jouw unieke jurk voor jouw grote dag.

Ook voor de sluiers, bruidsschoenen, hoepelrokken, en sierraden kunt u bij ons terecht. Bruidsmeisjes of bruidsjonkers volledig bijpassend bij het bruidspaar is ook mogelijk. Gelegenheidskleding voor de moeder of andere familie van het bruidspaar, kun je ook bij ons laten maken. Volledig op maat en uniek.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.



"Bij My Desire werken wij met veel passie aan die ene unieke trouwjurk waar jij altijd van droomde. Dus kun je hem nergens vinden, wil jij kleur in je trouwjurk of heb je afwijkende maten neem dan contact met ons op.Wij zullen dan samen met jou in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie of thee, de trouwjurk gaan ontwerpen. We bekijken inspiratieplaatjes die je eventueel verzameld hebt en schetsen hem voor je uit. Het passen van de losse onderdelen die we hebben hangen, maakt dat we het juiste model kunnen bepalen. Daarna begint het zoeken naar het stofje waar je hart sneller van gaat kloppen. Na dit eerste gesprek beslis je pas of wij jouw jurk gaan maken.Daarna begint het proces van het laten maken van jouw unieke jurk."
Adres: Zwaluwenburg 93, 3328 CS Dordrecht
Telefoonnummer: 06 37352604
Stad: Dordrecht
Route: Zwaluwenburg 93
Postcode: 3328 CS


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 19:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bridal Room Bridal Room 4 km Ik kwam 4 september met mijn moeder, schoonmoeder, zus en beste vriendin. Wat werden ...
La Nova Bruidsmode La Nova Bruidsmode 4 km Een fantastische winkel met het meest vriendelijke personeel! Een trouwjurk gaan kiez...
ANKii  My Vintage Boudoir NL ANKii My Vintage Boudoir NL 5 km - jurk paste niet optimaal en pasmoment was niet prettig - In december vorig jaar, 2...
Bridal Nomads Bridal Nomads 5 km Voor mijn dochter een mooie bruidsjurk gekocht. Goed advies, jurk wordt netjes op maa...
Recensies
Wat een Super Hulp heb ik gehad van Desiree! Ik was verliefd geworden op een strapless jurk maar strapless is helemaal niet mij. Desiree wilde mij wel helpen en dit heeft ze super gedaan. Ze heeft een heel nieuw bovenstukje gemaakt, maar omdat dit niet precies hetzelfde kant was, heeft ze het kant ook nog verwerkt op de jurk. Zo was alles toch 1 geheel. Kortom zij heeft mijn jurk echt afgemaakt. Super fijn, en ze denkt echt met je mee. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid