facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Cake Away

My Cake Away

Info

Een taart voor een speciale gelegenheid! Zaanstad, Amsterdam en omstreken...



"Na het sluiten van onze winkel aan de Peperstraat te Zaandam, gaan we vanaf nu te werk vanuit thuis. We nemen dezelfde kwaliteit en werkwijze mee en zullen vanaf nu jullie MadeWidLove taart en gebak vanuit een speciale kamer in ons huis verder oppakken. Van Cakebar naar een CakeStudio :. Wel zal onze capaciteit een stuk minder zijn, hiervoor vragen we u tijdig uw bestelling te plaatsen. Via email, website, social media of uiteraard WhatsApp! Hou er wel rekening mee dat u dus niet meer even langs kan komen. Maar bellen of appen is altijd welkom!Tot de volgende taart!Veel liefs, Wid."
Adres: Nederland, Noord-Holland Zaanstad
Stad: Zaanstad
Route: Nederland
Postcode: Noord-Holland


Recensies
Voor de 30e verjaardag van mijn vrouw een chocolade 'drip cake' besteld. De taart krijgt 6 van de 5 sterren. Wat smaakte die heerlijk en het zag er prachtig uit. Dankjewel!
Wid heeft onze bruidstaart gemaakt en naast superlekker was de taart ook schitterend. De voorbereidingen waren makkelijk, Wid is heel professioneel en kan je goed beraden. Een absolute aanrader!
Voor onze bruiloft van 19 september 2019 hebben mijn schoonouders de taart geregeld bij Made Wid Love. Hoe de taart eruit zou komen te zien bleef voor ons een verrassing, maar we wisten wel dat het 4 lagen zouden worden en mochten zelf beslissen over de smaak. Zo gezegd, zo gedaan: op een zaterdag met zijn vieren naar Zaandam voor een proeverij. Wid had 4 kleine stukjes taart gemaakt met daarin 4 verschillende smaken: aardbei, framboos, tiramisu en mango. Wauw, die laatste was meteen onze favoriet! Maar ook de andere smaken waren erg lekker, dus dat was lastig kiezen. Aardbei vonden we een standaard keuze, dus daarom kozen we uiteindelijk voor 2 lagen mango, 1 laag framboos en 1 laag tiramisu. Op de trouwdag zelf bleek het een super mooie taart, bekleed met wit fondant en versieringen in onze themakleur mintgroen. Mooie mintgroene randjes rondom de lagen en prachtige rozen in diverse tinten mintgroen. Bovenop onze eigen taarttopper. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord op onze taart en iedereen vond hem heerlijk!
Wid heeft onze bruidstaart gemaakt en wij waren er ontzettend blij mee! Hele goede en prettige communicatie o.a. over afspraak proeverij, levering van de taart. Een heerlijke taart en qua uiterlijk precies zoals we wilden en eigenlijk nog mooier dan dat. Zeker aan te raden!
Onze trouwt taart besteld. De eerste afspraak was top,de afspraken duidelijk en aflevering ook goed. De taart was heerlijk en mooi om te zien.
Super professionele dame! Haar werk is altijd van hoge kwaliteit, ziet er mooi uit en smaakt lekker! Ik zeg ga zo door!!
Wid heeft een heerlijke taart gemaakt voor 20 personen. Top service
Vertaald door Google Goede zaken en gebak! Origineel Good business and cakes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid