facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MW Cars

Adres: Oostbaan 673 , Moordrecht 2841 ML, NL
Telefoonnummer: 06 21897899
Stad: Moordrecht
Route: Oostbaan 673
Postcode: 2841 ML



op zoek naar gerelateerd: Auto Waddinxveen, Autosnelservice, Mvwautotechniek
Recensies
Ik heb een E-Golf bij MW Cars gekocht en ben zeer goed geholpen door eigenaar Menno! Hij is vriendelijk, behulpzaam en weet waarover hij praat, geen typische verkoper, maar iemand die z'n best doet om z'n klant tevreden het pad af te laten rijden!
In een woord 'geweldig'! Ik moest met het ov komen en werd door Menno opgehaald bij het station. Geen gladde verkoper maar gewoon een aardige man die veel van auto's weet en al je vragen beantwoord. Samen een proefrit gemaakt, dat vond ik iets prettiger dan alleen ;-. En Menno hielp me ook nog om de verzekering meteen te regelen zodat ik met mijn mooie blauwe occasion verzekerd weg kon rijden. Wat een service! Heel fijn en vertrouwd adres!!
Menno, dank voor je eerlijk advies en correcte afwikkeling en levering van onze auto. MW Cars doet wat ze beloven “Premium Occasions”
Top service! Alles verliep prettig. De eigenaar gaf mij de juiste informatie die ik moest weten voor mijn eerste auto. Raad het zeker aan om hier een auto te halen!
Bij MW Cars gaan kijken bij een BMW X1. Aanvankelijk met de bedoeling om ons te oriënteren. Uiteindelijk na het maken van 2 proefritten met 2 modellen die er stonden meteen maar besloten om 1 van de modellen te kopen. Mede doorslaggevend voor het aanschaffen van de auto bij MW Cars is de uitermate prettige en ontspannen wijze waarop wij werden geholpen door de verkoper Menno. Een mooi betrouwbaar Bovag autobedijf met een verkoper die de tijd en rust neem voor zijn klanten. Een aanrader! De BMW X1 inmiddels naar tevredenheid afgeleverd en wij hebben er tot nu toe al veel plezier van.
De eigenaar, Menno, is een vriendelijke verkoper. Hij verleent de juiste service zodat de klant zijn keuzes kan maken. Niet te opdringerig en voor mijn gevoel in ieder geval eerlijk over de wagens. Zelfs toen mijn eigen dag wat in de soep liep en ik daardoor verlaat aankwam voor de proefrit, stond Menno gewoon klaar. Uiteindelijk viel onze voorkeur op een andere auto, maar als die exacte auto ook bij Mw Cars stond - had ik Menno de omzet gegund.
Zo'n twee maanden geleden een e-golf gekocht bij Menno. Testritten konden flexibel ingepland worden. Door omstandigheden konden wij hem niet direct afnemen, maar dat was geen probleem, auto mocht nog tijdje blijven staan. Goede communicatie en goede service ook achteraf als blijkt dat er nog iets hersteld moet worden.
Vorige week een E-Golf bij Menno gekocht. Fijne ontvangst en snelle service. Alles was goed geregeld en Menno denkt graag met de klant mee. Zeker aan te raden om een auto bij MW Cars aan te schaffen. Nogmaals dank voor de snelle en goede service!
Menno Wiersma van MW Cars is heel prettig in de omgang. Geen gladde praatjes, duidelijke uitleg en "what you see is what you get". Snelle reacties op vragen en de passie voor zijn bedrijf straalt hij ook uit. Tot slot uiteindelijk het belangrijkste: met een goed gevoel een mooie auto gekocht voor een prima prijs!
Heel blij dat ik mijn auto bij Menno van MW Cars heb gekocht. Goed en snel contact, goed advies bij aankoop. Goede afhandeling. Erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid