facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MVV '27

MVV '27

Info

Rood en wit. Strijd en sfeer. Presteren en recreëren. Jong en oud. Club voor iedereen. Wees welkom!

Geschiedenis

MVV '27 is de grootste voetbalvereniging van Midden Delfland. Meer dan 800 leden, verdeeld over ruim 50 teams, zijn actief bij onze club betrokken. Naast spelers telt de club tientallen vrijwilligers: Mensen die zich dagelijks/wekelijks/maandelijks belangeloos inzetten voor het zo goed mogelijk functioneren van de organisatie MVV '27. Het is een voetbalvereniging die, naast het sportieve aspect, ook een belangrijke rol speelt in het sociaal maatschappelijk leven van veel Maaslanders en overige betrokkenen.

Sportief beleid
Het sportieve beleid van MVV '27 is erop gericht om het prestatiegerichte voetbal steeds te combineren met het recreatieve. Elke speler of speelster heeft, ongeacht zijn of haar niveau, het recht op sportieve uitdagingen, goede faciliteiten en optimale begeleiding. De uiteindelijke sportieve doelstelling van MVV '27 is om zoveel mogelijk jongens en meisjes uit de eigen jeugdopleiding te laten doorstromen naar de hoogste elftallen van onze club. MVV '27 wil, zowel bij de mannen als bij de dames, ook zo hoog mogelijk voetballen, het liefst met zoveel mogelijk 'eigen jeugd'.

Wat overigens niet wil zeggen dat onze selecties alleen Maaslandse spelers of speelsters tellen; diverse jongens en meisjes die van een andere club zijn gekomen worden net zo goed gezien en erkend als 'échte MVV'ers'.

Maatschappelijke functie
Naast een sportieve doelstelling, heeft MVV '27 ook een maatschappelijke doelstelling. Wel leiden graag op, ook op niet-voetbalgerelateerde gebieden. Niet alleen omdat we onszelf daarmee kunnen en willen profileren, maar zeker ook omdat we hier als vereniging zelf ook van kunnen profiteren.

We geven daarom jongeren graag de kans om zich binnen onze club op wat voor gebied dan ook te ontwikkelen.Bijvoorbeeld op het gebied van arbitrage, communicatie, (sport)marketing, techniek, horeca, financiën, management et cetera.

Adres: Doelpad 2, 3155 AE Maasland
Telefoonnummer: 010-5915465
Stad: Maasland
Route: Doelpad 2
Postcode: 3155 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ODO Maasland ODO Maasland 269 meter Een sportieve, gastvrije en gezellige vereniging met mooie sportvelden en een verzorg...
Sportcentrum Life Judo Sportcentrum Life Judo 1 km prima plek, lekker rpm-en
Gym International Gym International 1 km Muay Thai, MMA Instituition.
Recensies
Deze club heeft een hele aangename sfeer. Nadat het balletje hier is rondgegaan kun je volmondig genieten van een heerlijk balletje en frietje. Alle medeleden zijn hier zo aantrekkelijk. Dat je de zaterdag gewoon kunt laten van wat het is. Hier knap je toch niet snel meer van op. Dus ik zeg 1 ding: ZUIPEEEEEEEEEEE.
Leuke voetbalcub ze mogen wel meer hun best doen drie keer tegen gespeeld 3 keer tegen gespeeld 3 keer hebben we ze afgeslacht maar is logisch de beste club uit Maassluis tricolores
Vereniging waar gezelligheid op de eerste plaats staat. Ze winnen van VELO en hebben na de wedstrijd een ouderwets oktoberfeest met de bijbehorende kledij. Thema was voor het goede doel de kanker stichting. Organisatie befankt. Tijdens de wedstrijd werd zelf de erwtensoep bij de toeschouwers gebracht. Dames jullie staan op de foto bedankt voor de goede service.
Ik was hier voor de Maasland loop 2018, dus over de inhoud van de sportvereniging kan ik weinig zeggen maar terrein zag er goed en netjes onderhouden uit
Spannend wachtend op mijn kleindochter die kwam met de bus van het kamp
Lijkt een gezellige club, ligt mooi tussen de bomen
Gestart met een wandeling door Maassluis e.o.
Een hele spannende wedstrijd, wilt voor geknokt 2- 2
De gezelligste voetbalkantine van het land
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid