facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MVstuc Stucadoors en Schilders

Info

Stucadoors-bedrijf MVstuc.nl actief in de omgeving Amsterdam, Hoofddorp
Stucadoors – Stuckwerk – Pleisterwerk – Schilderwerk – Latex spuit – Spachtelputz

Adres: Celsiusstraat 72, 2041 TL Zandvoort
Telefoonnummer: 06-52474844
Stad: Zandvoort
Route: Celsiusstraat 72
Postcode: 2041 TL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stuc4all Stuc4all 471 meter Stukadoors en schilderbedrijf Bel ons zodat we een passende offerte voor u kunnen mak...
Van Soest Bouw en Advies Van Soest Bouw en Advies 1 km Van Soest Bouw en Advies, voor al uw werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbo...
De Goede Buur restauratie en onderhoud specialist De Goede Buur restauratie en onderhoud speci... 1 km Gespecialiseerd in Jaren '20 '30 '40 woningen!
Recensies
Vandaag 12-9-2020 heeft MV stuc bij ons in Bloemendaal weer perfect werk geleverd. Wij kennen het bedrijf nu 3 jaar en hebben al diverse werkzaamheden laten uitvoeren. Ook dit keer super strak stucwerk, alles weer keurig opgeruimd en schoon. Ze voeren niet alleen maar de opdracht uit, maar denken ook mee om tot het beste resultaat te komen. Fijn dat we altijd van jullie op aan kunnen wat betreft kwaliteit en afspraken . Tot volgende keer !!! Wij hebben een schouw laten stuccen. Heel blij en tevreden met het resultaat. Keurig werk geleverd, alles netjes afgeplakt, geen rotzooi. We hebben veel ervaring met stucadoors bedrijven en niet iedereen werkt zo netjes. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Voor een volgende klus zullen wij ze zeker weer inhuren.
Wat een Top bedrijf met zeer ervaren vakmensen!! Wij hebben de 1e verdieping van ons nieuwe huis geheel wanden en plafonds laten stucen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De mannen werken netjes en leveren het netjes op. Vanaf het begin al goed contact, top werk geleverd en optijd. Kortom wij zijn zeer tevreden klant. Wij zien de mannen volgende jaar graag terug voor onze volgende klus. MV STUC is echt een aanrader!!!
Wij hebben ons hele huis laten stucen en spuiten door MVstuc. Ze leveren een fantastische kwaliteit en zijn altijd stipt met hun afspraken. Bovendien werken ze heel netjes en zijn erg service gericht. Wij kunnen ze aan iedereen aanbevelen en wij schakelen ze zeker weer in voor een volgende klus!
Wij hebben ons hele huis laten stucen door MVstuc. Het is een zeer prettig en vriendelijk team om mee samen te werken. Zij zijn vakkundig, harde werkers en leveren het netjes op wat zorgt voor een mooi resultaat.
Ik kreeg de tip via mijn collega en ben erg tevreden met het mooie resultaat. De werkmannen waren snel, betrouwbaar en flexibel. Toen ik besloot achteraf om toch nog een tussenpui weg te halen was het voor mvstuc stucadoors & schilders geen moeite om het stucwerk te repareren. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid