facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MVS Motormakelaardij

MVS Motormakelaardij

Info

Advies, bemiddeling, garantie en in-/verkoop motoren. Ook bij bemiddeling bieden wij garantie op uw aankoop

Geschiedenis

MVS Motormakelaardij is uw motormakelaar! Wij geven advies en bemiddelen bij de aankoop of verkoop van uw motor. Van advies met betrekking tot het opstellen van een advertentie tot complete overname van de verkoop of een gedegen zoekopdracht, wij helpen u graag om tot een goed resultaat te kopen. Zelfs wanneer u een motor koopt van een particulie kunnen wij de garantie verzorgen! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop.



"Motormakelaar voor advies, bemiddeling en garantieregeling bij kopen en verkopen van uw motor. Tevens aanbod motoroccasions.Wij zoeken uw nieuwe motor voor u op. Zoeken is gratis. Wij realiseren de beste deal!Daarnaast nemen wij de verkoop van uw motor van u over. Wij realiseren de beste verkoop!Ook voeren wij het onderhoud uit van uw motor. Heeft u schade? Kom langs voor de complete afwikkeling!Wij zijn dealer van de merken:CF Moto, Voge, Roadlock, Loqater en Büse."
Adres:
Telefoonnummer: +31617008636
Stad: Ede


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Recensies
Tijdens een tour door de Veluwe merkte ik dat de ketting spanning van mijn KTM SAS 1290 aan de slappe kant was. Zo kwam ik bij MVS terecht, na een grondige inspectie kwamen we er al snel achter dat de ketting aan vervanging toe was. Ondanks dat ik geen afspraak had kon ik de volgende ochtend gelijk terecht om hem te laten vervangen. Ik ben zeer tevreden over de service en hulp die ik van de monteur heb gekregen inmiddels weer veilig onderweg MVS bedankt!
In september heb ik bij Mark van MVS Motormakelaardij mijn droommotor gekocht. Alles was tot in de puntjes geregeld, ik hoefde zelf niets te regelen. Bedankt, Mark!
Een tijdje geleden hier mijn BMW R1200GS gekocht. Inmiddels al vele kilometers mee gereden en dik tevreden. Er zat geen reservesleutel bij, maar die werd gratis voor mij bijbesteld. Ook een nieuwe, hogere ruit erbij gekregen. Vanmorgen nog een paar nieuwe cilinderbeschermers gemonteerd die ook bij de koop inbegrepen waren. Al met al kan ik niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben. Het bedrijf straalt veel eerlijkheid en vertrouwen uit!
Vandaag mijn motor mogen ophalen. Goed geholpen, Super vriendelijk personeel, goede service en alles snel kunnen regelen. Zeker een aanrader.
Net een BMW R1150RT uit 2002 met weinig km gekocht .. De motor is een mooie staat en volgens afspraak afgeleverd. Met 3 maanden garantie ook nog eens erop . Net de eerste 1400 km gereden gereden door de Eifel, Rijdt perfect. . Bedankt Mark voor het netjes afleveren van de motor . Wij zijn erg blij mee.
Geweldige CF Moto van de Motormeiden die ik al een paar keer gehuurd heb. Motor rijdt lekker en na het halen van mijn rijbewijs heb ik al heel wat km gemaakt. Mark is heel vriendelijk en servicegericht. Hij heeft zelfs een helm voor mijn zoon geregeld zodat hij achterop kon. Ik kom hier zeker terug!
Vriendelijke en goede service bij MVS motorverhuur. Vanaf de aanvraag tot de afhandeling duidelijke communicatie en afspraken. De CF MOTO 800 MT is een heerlijke toermotor, met voldoende power en rijdt zeer soepel door de bochten. Voor herhaling vatbaar!
Gisteren mijn motor weer opgehaald bij MVS. De motor startte helemaal niet meer toen ik hem wegbracht, maar door professioneel werk van deze mensen rijdt de motor weer heerlijk. Je voelt dat er de motor er weer tegen aan kan en dat de beurt ook grondig en correct ia uitgevoerd. Ik ga volgende keer weer helemaal vanuit mijn woonplaats in Zuid-Holland naar deze garage, omdat ik dan zeker weet dat het goed wordt onderhouden.
Via Bol.com een wasset voor de motor besteld, helaas is het bij de bezorging misgegaan, maar MVS heeft het zeer netjes opgelost door nog een pakket te sturen. Nu zijn de motoren weer spik en span, dank jullie wel voor de nette service
Ik had Dhr van Schaijk ingehuurd als onafhankelijke adviseur bij de aankoop van een nieuwe motor. Alle communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Kosten consult, wat ik kon verwachten, enz Tijdens de afspraak op locatie werd de motor op een groot aantal punten deskundig nagekeken en heeft de makelaar een ruime proefrit gemaakt. Na de rit heeft hij me een deskundig, onafhankelijk advies gegeven over zijn bevindingen. In dit geval was de vraagprijs niet reëel met de staat van de motor. Dit hebben we samen de verkoper besproken. Ik ben ontzettend tevreden met de geleverde diensten van MVS Motormakelaardij. Punctueel, Objectief, deskundig en betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid