facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MvH Media

MvH Media

Info

MvH Media verzorgt het beter vindbaar worden van uw website in zoekmachines. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en Conversie Optimalisatie.

Geschiedenis

MvH Media verzorgt het beter vindbaar worden van uw website in zoekmachines. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en Conversie Optimalisatie.



"MvH Media is een full-service online marketing bureau. We denken in zowel kleine als grote organisaties mee over de online positionering. Voor een betere positionering door middel van organische zoekmachine optimalisatie, succesvolle betaald adverteren campagnes of conversie optimalisatie. Wij zijn graag de helpende hand bij het bedenken en uitvoeren van de juiste online marketing strategie van jouw organisatie!"
Adres: Bolkensteeg 21A, 5103 AA Dongen
Telefoonnummer: 0162-693599
Stad: Dongen
Route: Bolkensteeg 21A
Postcode: 5103 AA



op zoek naar gerelateerd: MvH Media vacatures, MvH Media blog, Van Hattum Dongen, Instagram mvh media, Fosby, Media trends 2023, Online marketing bureau, Fingerspitz
Recensies
Ruim 3 jaar werk ik al samen met MVH Media. Na samenwerkin met meerdere andere marketing partijen kan ik wel stellen dat ze weten waar ze het over hebben en dat de kwaliteit eb continuiteit hoog in het vaandel staan!
Uitstekende samenwerking. Met het vriendelijke team van MvH Media heeft ons bedrijf op korte termijn grote stappen gezet op het gebied van SEO met 5 zoekwoorden de #1 positie binnen 6 maanden en SEA
Leuke medewerkers maar helaas geen goede campagne gehad. Wel altijd vriendelijk geholpen
Als wij jullie 10 sterren zouden kunnen geven, dan hadden we dat DIRECT gedaan. Hier vindt u een geweldig bedrijf. We hebben verschillende marketing bedrijven gehad, ter ondersteuning. Maar dit is de allerbeste ! Ze willen meedenken met de klant, helpen met het probleem oplossen van de klant, en supporten je bedrijf 100%. En hebben ons op de 1e blz van Google gekregen ! TOP !!
Jonge gedreven mensen met veel inhoudelijke kennis op het gebied van online marketing. Contact met Oscar als zeer prettig ervaren. Kortom top!
Een half jaar klant geweest, €15k besteed zonder enig resultaat. Het hele team is door gewisseld en de eigenaar Mark durft geen verantwoordelijkheid te nemen voor z'n eigen personeel. Jammer dat het zo heeft moeten lopen, wij gaan de marketing weer zelf oppakken.
Leuk bedrijf met veel inhoudelijke marketing kennis. Het team bestaat uit jonge en entousiaste werknemers. Ze denken pro-actief mee in de marketing en communicatie strategie van je bedrijf. Zeker een aanrader om mee te werken.
Heel tevreden. Persoonlijke aandacht en altijd vriendelijk en denken goed mee.
Slechte resultaten, marketeers lijken onbekwaam en prijzen per uur hoger dan de tandarts!
Bedankt voor de Masterclass - MvH Media – Full-service Online Marketing Bureau! Groetjes uit België, WandK.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid