facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MVH Detachering

MVH Detachering

Info

MVH Detachering is gespecialiseerd in het aanwerven van vakmensen. Wij maken de perfecte match tussen vakmensen en bedrijven.

Geschiedenis

MVH Detachering is gespecialiseerd in het aanwerven van vakmensen. Wij maken de perfecte match tussen vakmensen en bedrijven.



"MvH is een betrokken personele dienstverlener met ambitie. Ondernemend, regionaal sterk, persoonlijk en grensoverschrijdend. Vanuit de vestiging in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen, werken 6 collega’s om zowel de Zeeuwse, de West-Brabantse als ook de Vlaamse opdrachtgevers te voorzien van personeel. Onze kracht ligt in het bemiddelen tussen logistiek, productie, technisch en schoonmaak personeel in diezelfde branches. Onze uitzendkrachten zijn gecertificeerd, voorzien van MvH bedrijfskleding en gemotiveerd of flexibel inzetbaar te zijn."
Adres: Gentsestraat 28, 4561EJ Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0031646990260
Stad: Hulst
Route: Gentsestraat 28
Postcode: 4561EJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Zeer aan te raden uitzendbureau en een gesprek aan gaan kan altijd met hun als je in moeilijke positie zit. Maar ik vindt dat er meer en beter gezorgd moet worden voor de mensen die geen contract/of 0 uren hebben want die mensen werken ook hard voor het Uitzendbureau en uiteindelijk wil je dat tog graag horen van hoe ze het ervaren maar niet iedereen is positief over de werkwijze en behandelingen en betaling situatie. Mvg Champiere Karijokromo
Ik werk hier met veel plezier. Door mijn eigen tijden als huishoudelijk medewerkster kan ik veel bij mijn kinderen zijn
Goed gesprek, goede informatie, leuke ontspannen sfeer en veel kansen om aan het werk te komen. Lijlen me fijne mensen om voor te werken.
Aardig personeel, communicatie is super.
Topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid