facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid Weurt

Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid Weurt

Info

Na Arbeid Gezelligheid uit Weurt, opgericht op 19 maart 1919 bestaat uit een fanfare, een oefenorkest en blazersklas.

Meer informatie vindt u onder Info

Geschiedenis

Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid uit Weurt, opgericht op 19 maart 1919, bestaat uit een fanfare, een oefenorkest en een blazersklas.

Fanfare:
De fanfare staat onder leiding van Herman van Teffelen en repeteert iedere donderdag van 19:45 uur tot 21:45 uur in dorpshuis de Kloosterhof in Weurt. Muziekvereniging N.A.G. staat, waar mogelijk, klaar voor muzikale opluistering van festiviteiten binnen haar dorpsgemeenschap. Binnen de vereniging wordt gezorgd voor een goede muziekopleiding, die iedereen, ongeacht komaf of opleidingsniveau, de kans biedt om op amateurniveau muziek te (leren) maken op een (of meerdere) instrument(en) van de fanfare, passend bij hun interesse, mogelijkheden en inzet.

Oefenorkest:
Het oefenorkest is in het leven geroepen om nieuwe leden, al of niet zijinstromers, de gelegenheid te bieden zich verder te bekwamen in het bespelen van instrumenten. Na het verkrijgen van een voldoende vaardigheid kan men musicerend lid worden van de fanfare. Het oefenorkest moet als een voorportaal van de grote fanfare worden gezien. Het oefenorkest repeteert iedere dinsdag van 19:20 uur tot 20:20 uur in dorpshuis de Kloosterhof in Weurt.

Blazersklas:
De blazersklas is een samenwerkingsverband tussen basisschool De Ruyter en muziekvereniging N.A.G. Binnen de blazersklas kunnen leerlingen van de basisschool uit de groepen 5 t/m 8 kennis maken met het in gezamenlijkheid bespelen van meerdere muziekinstrumenten, zoals deze door onze vereniging ter beschikking worden gesteld. Voor de muziekvereniging N.A.G. ligt de doelstelling van deze samenwerking in het rekruteren van nieuwe jonge muzikanten die later kunnen instromen als volwaardig lid binnen de fanfare.

Adres: Kapittelweg 2A, 6551 EA Weurt
Stad: Weurt
Route: Kapittelweg 2A
Postcode: 6551 EA



op zoek naar gerelateerd: N.A.G. Weurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid