facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziektuin Pop Academie Weesp

Info

bandlessen voor kinderen en jongeren in Weesp

Geschiedenis

Bij de Muziektuinclub leren kinderen muziek maken door gelijk samen en met elkaar (op een instrument) te gaan spelen in een band. Samen muziek maken geeft kinderen veel muzikaal speel plezier, leert kinderen spelenderwijs een instrument ontdekken/spelen en laat kinderen ervaren samen naar een doel toe te werken. De Muziektuinclub is georiënteerd op popmuziek, met repertoire/liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het kind.

Je kunt gelijk beginnen, je hoeft nog geen instrument te kunnen spelen. De lessen vinden plaats in blokken van 6 weken en worden altijd afgesloten met een optreden. Er zijn 5 blokken per jaar. De eerste les is altijd een vrijblijvende proefles. Alle lessen zijn direct naschools op de locaties OBS Triangel, Van der Muelen Vastwijck, Jozefschool en de Hobbedob.

Spelen bij de Muziektuinclub betekent ook veel optreden. In samenwerking met o.a. City of Wesopa, RGB Events wordt er gespeeld op b.v. Kerstmarkt, bandjesfestival, Jongeren jam-middagen, koningsdag& Sluis en bruggen feest. Voor de kids altijd weer een fantastische beleving!

Het Pop Lab Weesp is een creatieve werkplaats vanaf groep 8 en voor kinderen op het voortgezet onderwijs waarin je aan de slag gaat met muziek opnemen, geluid en film, DJ, live band, coaching op bas, drums, gitaar, toetsen en zang.

In samenwerking met De Gooische Muziekschool en diverse particuliere docenten uit Weesp biedt De Muziektuinclub verdiepende lessen piano, (bas)gitaar, drums en zang. Hierin ga je naar aanleiding van de bandliedjes dieper in op het repertoire en leer je instrument beter bespelen.

De Muziektuinclub is onderdeel van De Muziektuin en initiatief van Joachim Bosboom, vader van 3 kinderen op OBS De Triangel en coördinator bij Muziekschool Amsterdam.



"Muziektuin ClubVoor kinderen uit groep 4 t/m 8Op je eigen school, direct na schooltijdKinder Pop Bands , instrument en/of zangles,DJ & muziek maken op de computerMuziektuin Pop & Jazz Academiejongeren popbands, jazz big band, muziek productie, songwriting, gitaarles, pianoles, keyboardles, drumles, vocal coaching, zangles"
Adres:
Telefoonnummer: 0655364496
Stad: Weesp



op zoek naar gerelateerd: Drumles Weesp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zangcoach Henriette Andersen Zangcoach Henriette Andersen 841 meter Houd je van zingen? Wil je je stem leren gebruiken? Zing je in een band of koor en he...
Ferreira Muziek Ferreira Muziek 2 km Ik duik regelmatig met vrienden de oefenruimte van Ferreira Muziek in. Wat ik heel er...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid