facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MuziekmakeRijen

MuziekmakeRijen

Info

Laagdrempelige, originele en professionele zanglessen voor alle leeftijden en algemene muzieklessen voor kinderen in Rijen.



"Een kleinschalige muziekschool waar algemene muzieklessen worden gegeven aan kinderen en zanglessen aan volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Individueel of in kleine groepen. Ook kinderen met een beperking kunnen hier terecht. Er komen leerlingen uit de wijde omgeving naar MuziekmakeRijen Raamdonksveer, Made, Breda, Tilburg. Ouders doen soms ondertussen boodschappen in het nabijgelegen winkelcentrum. Interesse? Vraag om een gratis proefles."
Adres: Pastoor Gillisstraat 38, 5121 CE Rijen
Telefoonnummer: 0638180549
Stad: Rijen
Route: Pastoor Gillisstraat 38
Postcode: 5121 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Room 10 Room 10 380 meter Heel gezellige salon en kundige stylistes.
Ouderraad de Kring Ouderraad de Kring 1 km Leuke gezellige school
International Anti Crime Academy International Anti Crime Academy 1 km Erkende opleider op het gebied van digitaal onderzoek, opsporing en open source intel...
Panta Rhei Osteopathie Panta Rhei Osteopathie 2 km Ondertussen volg ik nu een jaar een opleiding bij Pro Osteo. Veel goede docenten en d...
Recensies
Nooit verwacht dat ik weer zou gaan zingen. Door Liesbeth kreeg ik weer zelfvertrouwen, mijn stem is niet de allerbeste maar door haar zangles en bepaalde technieken gaat mijn stem stukje bij beetje vooruit. Er ging weer een wereld voor mij open, zoveel plezier in het zingen weer te krijgen. MuziekmakeRijen is echt een aanrader!!!!! Thanx Liesbeth.
Onze dochter van 11 jaar gaat nu al bijna 4 jaar naar muziekles bij Liesbeth. Ze is gestart met de Muziektuin en dit vond ze zo leuk dat daarna door is gegaan naar Muziek specifiek. Echt een aanrader. Liesbeth is enthousiast, legt alles rustig uit en sluit aan bij wat het kind leuk vindt.
Super fijne zanglessen gehad. Fijne sfeer en goede begeleiding van Liesbeth met volop ruimte om mijn eigen wensen aan te geven en op basis daarvan de lessen vorm te geven. Echt een aanrader!
Superfijne muziekles. Persoonlijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid