facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekhuis Gert Nijkamp

Muziekhuis Gert Nijkamp

Info

Muziekhuis Gert Nijkamp, gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van accordeons.

Geschiedenis

Muziekhuis Gert Nijkamp bestaat bijna 30 jaar en behoort tot de meest uitgebreide accordeonspeciaalzaken van Europa.
Wij zijn exclusief importeur, distributeur en dealer van: Bugari, Fisart,Hohner, Marinucci, Moreschi, Sem, Paolo Soprani en Scandalli accordeons.

Wij bieden:
De meest gevarieerde en uitgebreide collectie accordeons.
- Occasions van topkwaliteit, inruil mogelijk.
- Groot assortiment accessoires.
- Accordeon spelen uitproberen? Huur een accordeon!
- Regelmatig speciale aanbiedingen.
- Accordeons op maat, geheel volgens uw wensen.
- Een bij u en uw instrument passend servicepakket.
- Diverse betalingsmogelijkheden, b.v. uitgestelde betaling zonder rente!
- Eigen professionele technische dienst, ook voor (schade) taxatie.

Technische dienst:
Door de grote ervaring en "know-how" is het kwaliteitsniveau van onze reparaties hoog en kunnen wij alles in eigen huis uitvoeren. Hierdoor zijn wij het meest aangewezen adres voor het plegen van onderhoud aan uw kostbare instrument. Door het constant bewaken van de kwaliteit van onze service en het hoogwaardig niveau van onze reparaties, het stemmen en reviseren in eigen werkplaats, zijn wij er in geslaagd ons te onderscheiden van onze collega's.
Mede door het vertrouwen dat onze klanten altijd in ons hebben gesteld, hebben wij het bedrijf kunnen uitbouwen tot wat het u nu bieden kan.

Label

Openingstijden:
Ma - gesloten -
Di 10.00 - 19.00
Wo 10.00 - 19.00
Do 10.00 - 20.30
Vr 10.00 - 19.00
Za 10.00 - 17.00



"Meest gespecialiseerde accordeonwinkel van Nederland en België. Reparaties ook voor diverse andere verkooppunten, onderhoud, revisies, in- en verkoop, import en export van alle merken.Naast akoestische accordeons zijn wij ook de best verkopende en meest gespecialiseerde Roland V-Accordion leverancier van Europa, altijd de scherpste prijzen, álle toebehoren ruim op voorraad en reparaties in eigen huis."
Adres: Asselsestraat 275/2, 7312 CV Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 (0)55 3557356
ln.pmakjintreg@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Asselsestraat 275/2
Postcode: 7312 CV



op zoek naar gerelateerd: muziekhuis gert nijkamp, asselsestraat, apeldoorn, gert nijkamp motief, gert nijkamp moord, fisart accordeon kopen, accordeon inkoop apeldoorn, accordeon winkels nederland, accordeon kopen, accordeons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guitarshop Apeldoorn Guitarshop Apeldoorn 0 meter Na lang nadenken toch de stap gezet naar een elektrische gitaar. Bij de Guitarshop w...
The American Guitar Store The American Guitar Store 1 km Al 18 jaar het adres, voor alles op gitaar gebied!
Keymusic Apeldoorn Keymusic Apeldoorn 2 km Persoonlijk, deskundig en altijd fijn! Erg leuk team van mensen met verschillende kwa...
DRUMZAAK DRUMZAAK 2 km Een ontzettend mooie en uitgebreide winkel, waar je je als klant al snel thuis voelt....
NH Muziek NH Muziek 3 km Geluidregistratie op lokatie. Geluidsapparatuur verhuur Onderhoud en reparatie van ba...
De Stoffenkraam De Stoffenkraam 91 km Mode-en decoratiestoffen, stoffen voor hobby, interieur en beddengoed, fournituren, w...
Recensies
Vanaf eind jaren 80 accordeonist geworden bij piratenkoor ens noordoostpolder ,accordeon keuze was niet zo heel moeilijk bij de firma Nijkamp, ook het onderhoud werd door de voornoemde firma keurig geregeld, een tweede accordeonistte trad toe en ook die werd zonder moeilijkheden aan een instrument geholpen waarbij ook uitstekende service werden verleend ,tot op heden ben ik persoonlijk na om de twee a drie jaar terug bij Nijkamp het meest mooie en beste instrument gaan kopen dat voor mij betaalbaar was , geld te kort , geen probleem , dat komt wel, goed behandeld goed geholpen goede adviezen en goede koffie die altijd klaar stond , en gezellig was het ook altijd , inruil oude accordeon was nooit een probleem kortom, goede firma met hart voor de zaak.
Super fijne winkel uitstekend geholpen nemen alle tijd voor je niet opdringerig ja is goed nee is ook goed echt zeeeeeer tevreden
Zeer deskundig geholpen door Friso en Pieter. Blij met het instrument. Service kan niet beter.
Mijn accordeon Morina weggebracht voor te stemmen. Daarna staan kijken bij de roland fr8x, bespeeld, wat was dit fijn. Ik was verkocht. Vandaag mijn accordeons opgehaald. Wat krijg je daar een goede uitleg over de roland fr8x. Ze nemen de tijd. Mijn complimenten voor deze mooie service. Ik raad dan ook iedereen aan om een bezoek te brengen. Ook al moet je er veel km voor rijden. Dit is het waard.
Paar weken van tevoren geweest voor mogelijke reparatie. Deskundig advies gekregen dat de accordeon wel te repareren was, maar voor die prijs beter een nieuwe betere kan kopen. Daar gelijk een aanbieding en demonstratie gekregen en na een paar nachten slapen besloten om de nieuwe accordeon te halen. De aanbieding was nog steeds geldig en kreeg er gratis een prima koffer bij!
Goede prachtig mooie instrumenten en een ongeëvenaarde werkplaats. Zelfs een podium zaal. Helemaal top!
Mijn adviseur was verkoper Friso. Nieuwe tweedehands accordeon nodig. Niet te groot budget ter beschikking. Ik had al verschillende Paolo Soprani's uitgeprobeerd. Ontvangst en gastvrijheid waren welgemeend, tijd zonder druk was er planty. Friso liet me mijn gang gaan, luisterde aandachtig mee, en vroeg belangstellend wat ik zoal speelde. Op een gegeven moment sprong hij op en zei: "ik heb de goeie accordeon voor jou". Hij kwam met een Marinucci aan, eigenlijk net boven mijn budget. Maar ik was er meteen verliefd op. Friso had feilloos aangevoeld wat ik zocht. Dat is anderhalf jaar geleden. Mij hobby heeft een enorme boost gekregen. Ik heb nog nooit zoveel accordeon geoefend als nu. Ik ben nog steeds dolgelukkig met mijn instrument en zie Friso eens per jaar voor het onderhoud. Afstand Maastricht Appeldoorn heb ik daar graag voor over. Ik wens het bedrijf en klandizie alle goeds toe.
Bij verre beste muziek winkel ooit bezocht. Goede service, op het gemakje instrumenten mogen uitproberen. Koffie aangeboden gekregen. Medewerkers zijn zeer behulpzaam. Op gebied van gitaar en accordeon een dikke aanrader.
Echt een topwinkel waar je als muzikant veel plezier aan beleeft. Service & klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel, doen wat ze beloven en vaak zelfs meer & uitstekende advisering.
Veel geleerd over accordeons!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid