facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekhuis Da Capo

Muziekhuis Da Capo

Info

Muziekhuis Da Capo is een muziekwinkel met een compleet assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. En de koffie staat er altijd klaar!



"Wij verkopen muziekinstrumenten en proberen u het zo makkelijk mogelijk te maken om uw muzikale dromen te kunnen vervullen."

"Wij verkopen muziekinstrumenten en proberen u het zo makkelijk mogelijk te maken om uw muzikale dromen te kunnen vervullen."
Adres: J.P. Santeeweg 41, 9312 PC Nietap
Telefoonnummer: 0594-513776
Stad: Nietap
Route: J.P. Santeeweg 41
Postcode: 9312 PC


Recensies
Geweldig, wat een assortiment! Voor de gevel zou je niet verwachten dat er zoveel keuze in deze winkel is. We kwamen voor een digitale piano, maar we vertrokken met nog veel meer. Vriendelijk personeel staat voor je klaar. De moeite waard om te bezoeken.
Ik was op zoek naar een elektrisch-akoestische ukelele. Op de website had ik een mooi exemplaar gezien. Deze hing helaas niet in de winkel maar toen ik er naar vroeg, werden door de eigenaar zo'n beetje alle modellen uit het magazijn gehaald. "Hier heb je versterker en leef je uit, en kies degene waarbij jij het beste gevoel hebt", was het advies. Regelmatig kwam hij even informeren of alles naar wens ging en een kopje koffie brengen. Een kleine 3 uur later had ik mijn keus bepaald. Wat heerlijk dat je als potentiële klant zo de ruimte krijgt om een product te mogen testen.
Een groot assortiment van muziekinstrumenten Yamaha dealer verkoop en reparatie van alle muziekinstrumenten. U word hartelijk ontvangen en een heerlijk bakje verse koffie met een koekje erbij. Ruilen ook in. Service en gastvrijheid staan voorop. Ook de prijzen zijn prima.
Geweldige zaak waar je - als je tijd hebt - nog persoonlijk wordt bediend! Kopje koffie en lekker uitproberen wat je wilt kopen ..en uiteindelijk krijg je nog een betere prijs als bij de bekende concurrentie!
Goede service. Duidelijke uitleg veel aandacht voor klant. Uiteindelijk een prachtige piano laten bezorgen.
Heel erg grote collectie en we zijn super vriendelijk geholpen. Top.
Goed en snel geregeld. Product als omschreven. Gitaare via de website aangeschaft. Gebruik voor op podium. Top!
heel fijn geholpen door Stijn en Sjoerd! ik kreeg alle tijd en ruimte om dingen uit te proberen en ben heel blij met de nieuwe gitaar die ik heb gekozen. dankjewel!
Mooie winkel met groot aanbod allerlei muziekinstrumenten en toebehoor.
Daar ik woonachtig ben in Assen kom ik alleen naar Nietap als ik weet dat daar iets te halen is dat ik op korte termijn nergens anders kan vinden. De eerste keer dat ik bij Da Capo slaagde was enkele jaren geleden toen ik zoiets simpels als een tamboerijn moest hebben voor de verjaardag van een neefje. Daisybell Assen kon me niet helpen, Westerhaven Groningen ook niet. Bij Da Capo lag een nette voorraad waaruit ik een keuze kon maken. Recentelijk toog ik naar Da Capo om een koebel te kopen. Door een misverstand leek het even of ik voor niets was gekomen. Telefonisch had ik doorgekregen dat er een koebel op voorraad was maar het bleek een ander instrument te zijn. Geen probleem. De koebel is alsnog besteld en werd als extra service GRATIS naar Assen verzonden. Heb meteen ook maar nieuwe snaren en een stemapparaat voor mijn gitaar gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid