facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekhandel Toon Sileon

Muziekhandel Toon Sileon

Info

Speciaalzaak in Accordeons, trekharmonica's, keyboards, gitaren en digitale piano's.

Geschiedenis

Keuze uit meer dan 400 toets en knop instrumenten.

Adres: Hoofdstraat 50, 7061cl Terborg
Telefoonnummer: 310315324477
Stad: Terborg
Route: Hoofdstraat 50
Postcode: 7061cl



op zoek naar gerelateerd: Toon Sileon keyboard, Accordeon Winkels Nederland, Muziekwinkel Doetinchem, Trekzak winkel, Muziekwinkel Drenthe, Muziekwinkel Achterhoek, Muziekwinkel Zutphen, Gebruikte accordeon kopen
Recensies
Mij dochter wilde kijken voor een ukelele. Na een blik op google hier gaan kijken. Zeer aardige eigenaar nam alle tijd om de verschillende opties uit te leggen en door mijn dochter te laten proberen. Mijn dochter blij met haar ukelele en we kunnen deze winkel dan ook van harte aanbevelen.
Bij de aankoop van een gitaar kreeg ik volledige de rust en ruimte om verschillende gitaren te proberen. Daar waar mijn kennis te kort schoot werd deze aangevuld door de expertise van het winkelpersoneel. Voelen of de gitaar wat voor je is, daar wordt erg veel aandacht aan gegeven. Na een langere tijd voelde de gitaar toch niet helemaal juist en passend voor mij. Ook hierin werd ik met vriendelijkheid ontvangen en er werd een mooie oplossing bedacht. Kortom, een professionele en vriendelijke service.
Ik heb destijds een mooie accordeon bij Toon Sileon gekocht. Netjes hulp bij gehad, mocht in een aparte ruimte uitgebreid proefspelen. Direct na aankoop gaf deze bij een paar tonen/registers een beetje een bijtoon/resonantie wel direct gemeld natuurlijk!. Goede garantie gehad, maar helaas door omstandigheden en Corona niet binnen de garantie kunnen binnenbrengen. Nu buiten de Garantie toont Sileon zijn goede naam en wil alsnog kijken en dit oplossen natuurlijk bij uitzondering! normaal is garantie gewoon vast. Kijk! dat noem ik nou goede service!
Wat een fantastische winkel met een sublieme service!! Voor echte muziekliefhebbers die een instrument willen aanschaffen is Toon Sileon een aanrader.
Onvriendelijke verkoper die geen prijzen laat zien. Je betaalt dan de hoofdprijs. Als je het te duur vind krijgt je alsnog een link om te betalen, nouja.... opdringerig dus. Ik snap niet dat dit soort lui op Marktplaats staan, het zijn gewoon handelaren.
Mijn accordeon laten stemmen. Zeer prettig geholpen. Leuke spontane ontvangst. Ben Zeer tevreden over het eind resultaat. Goede kennis van zaken. Prima zaak en ik weer blij met mijn goed gestemde accordeon. Dank je wel. Zeker een aanrader.
Moest laats een rugbandje voor de accordeon hebben samen met oma er heen en wordt rustig geholpen en we mochten zelfs nog even tussen de grote Accordeons neuzen
De accordeon is, vlugger dan ik had verwacht, geleverd. Dankjewel daarvoor. Inmiddels heb ik de FR8x getest, en deze helemaal goed bevonden. Prachtaccordeon ! Wat ben ik tevreden ! Heel hartelijk bedankt, voor de snelle levering, de uitstekende akkordeon, en het voortreffelijk kontakt rond deze verkoop. Vriendelijke groeten, Recour Carlo
Super vriendelijk, heel eerlijk en Topinstrumenten. Een ritje vanuit Brugge naar Nederland is zeker de moeite waard
Altijd Heel aardig, Marco en Lisette, behulpzaam, ben al 25 jaar klant en moet vanuit Duitsland komen maar is het waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid