facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekcentrum van de Omroep

Muziekcentrum van de Omroep

Info

Bruisend cultureel centrum, tevens thuisbasis van Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor, Metropole Orkest, Globe CKC en de dB Mediagroep.

Geschiedenis

Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) – thuisbasis van het Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor en Metropole Orkest – biedt spraakmakende concertprogramma’s met topsolisten en -ensembles voor een publiek van jong tot oud. Daarnaast biedt het MCO hoogwaardige en sfeervolle faciliteiten aan voor opnames, repetities of events.

Adres: Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum
Telefoonnummer: 035 6714100
ln.ocm@ofni
Stad: Hilversum
Route: Heuvellaan 33
Postcode: 1217 JL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: stichting omroep muziek, muziekbibliotheek van de omroep, mco hilversum njoy, radio philharmonisch orkest opgeheven, piano en passie, mco hilversum vacatures, heuvellaan 33 1217 jl hilversum, mco orlando
Recensies
Een prachtig concert bij het MCO door het Goois Symphonie Orkest met het uitbundige triple concert van Beethoven met het absoluut onovertroffen Atlantic Trio tot slot.
Te weinig parkeerplekken, wel lekker warm binnen en prima concertzaal
Wij hebben 5 nov 2016 een geweldig concert mogen geven en daarbij is gebleken dat het een perfecte lokatie is om zoiets te organiseren
Laat een Horeca man/vrouw kijken naar de manier waarop jullie de drankjes in de pauze verkopen. De mensen achter de bar doen hun uiterste best maar het systeem klop echt niet.
Wat een fijn orkest is het Metropoolorkest toch! En ze spelen prachtige muziek. Ik ben blij dat ik een vriend van hen ben!!
Geweldige acoustiek. Optreden RAC-Bennekom
Mooie entree, duidelijk waar je moet zijn en de zaal is enorm.goed qua geluid.
Mooi en best wel modern gebouw. Ben er zelf geweest omdat ik een kerstconcert had. De zalen zijn groot, ruim en goed verzorgt, de vloeren zijn schoon en er ligt geen afval. Buiten de zalen is er ook een soort restaurantje en de nodige zitplekken. Buiten is er genoeg parkeergelegenheid. Binnen zijn er ook nog kapstokken en kluisjes. Het gebouw vinden vanaf buiten was nog wel een dingetje maar met Google Maps lukt dat wel!
Indrukwekkend gebouw voor de muziek. Prachtige studios en concertzalen.
Ik zing daar met t, koor. Vond het alleen jammer dat na de repetitie donderdag avond de brasserie niet open was dus geen nazit met de koor vrienden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid