facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziekcentrum Best Venray

Muziekcentrum Best Venray

Info

Het muziekinstrumenten bedrijf waar service en advies nog centraal staat..... en dat tegen internet prijzen !!

Adres: Keizersveld 63, 5803 AP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-568264
Stad: Venray
Route: Keizersveld 63
Postcode: 5803 AP


Recensies
Mooi 2de hands Ddrum Dios drumstel gekocht. De bekkens daar ter plaatse samengesteld met Lars. De set klinkt super en ik ben goed geholpen. Alleen was er iets mis gegaan met de uieindelijke prijs die ik ervoor betaald had, dit is naderhand netjes opgelost, dus al met al dik tevreden!
Geweldige service bij muziekcentrum Venray! Via een kennis hier terecht gekomen en nu al niet meer weg te denken. Super goed advies van collega drummer Lars Beuving. Hij kijkt echt naar iedereen zijn eigen stijl van drummen en muziek maken en past hierop zijn advies aan. Onlangs nieuwe cymbals van Anatolian en nieuwe snare van Tama aangeschaft. Ook een top drum tuning service. Je brengt je set er heen en krijgt hem terug met de sound en vellen die je wenst! Iedereen op locatie heeft echt passie voor muziek, dit straalt het bedrijf ook uit. Al met al een aanrader voor iedereen die goed passend, en vooral eerlijk, advies wilt en een super service wilt krijgen! P.s. ben je in de buurt, de koffie staat altjjd klaar
Super service en aardig personeel. Lars nam de tijd en gaf professioneel en eerlijk advies. Top aankoop voor een scherpe prijs. Zoek niet verder als je een drumstel gaat aanschaffen!!
Eerste keer bij deze muziekhandel. Beetje jammer van de service. Wilde weten welke snaren ik nodig had voor mijn mandolinebanjo. Kreeg setje mandoline snaren zonder enige uitleg. Dus bij vragen bleek dit de juiste set te zijn. Verder nog gevraagd naar cello en contrabas snaren. Kreeg kort antwoord. Nee hebben we niet. Geen optie om het via hen te bestellen. Toen werd er een bonnetje geschreven. Ik vroeg netjes of ik die mocht hebben voor mijn boekhouding. Er werd gewoon nee gezegd. Dit zou voor interne boekhouding zijn. Geen enkele poging om mij een nieuwe bon uit te schrijven. De medewerker ging toen gewoon weg. Niets van Dankjewel en tot de volgende keer. Beetje jammer want de oudere dame was wel super vriendelijk. Mij zien ze niet meer.
Echt een goede service en zeer vriendelijke mensen. Laat je niet weerhouden door de ietwat gedateerde website. Ze zijn goed bereikbaar en bieden kennis van zaken tegen een scherpe prijs. Mijn gitaar moest uit Frankrijk komen, maar amper een week later hebben ze deze al geleverd. Keurig gecheckt en in perfecte staat. Aanrader!
Een mooi Efnote drumstel aangeschaft. Zo wil je geholpen worden als klant, met een persoonlijke benadering en goed advies. Daar kan geen website tegenop!
Geweldige service, zeer klant gericht en ze nemen alle tijd voor je met deskundig advies. Lars nogmaals bedankt de bassdrum klinkt weer zoals die moet klinken !!
Vergelijkt een mus met een olifant een normaal persoon weet ook wel dat als iets mega duur is beter klinkt dan iets wat goedkoper klinkt. Dus mensen met een bepaald budget hoeven niet bij de elite zaak te komen want worden uit gelachen. Drumstel van paar 1000 euro wordt echt niet verkocht bij hem. Gewoon online is goedkoper !!!
Zeer goede service, vriendelijk, nemen de tijd voor je en zijn eerlijk. Als ze bij een reparatie alleen een schroefje aan hebben gedraaid zeggen ze dat ook eerlijk.
Service, kundig, meedenkend en niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid