facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziek Jong voor Oud

Muziek Jong voor Oud

Info

Concerten & Workshops

Geschiedenis

De Stichting Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007
jaarlijks vele concerten en workshops in zorginstellingen en daarbuiten en begeleidt/ondersteunt jonge musici om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen op kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Muziek Jong voor Oud kwetsbare ouderen en burgers, kinderen en anderen op een laagdrempelige wijze laten deelnemen aan cultuur, waardoor beide partijen ook iets voor elkaar kunnen betekenen en met elkaar kunnen genieten van cultuur.

Muziek Jong voor Oud is een verrijking van het culturele landschap in Limburg omdat zij de enige organisatie is met een unieke verbindende kracht tussen cultuur & jong talent, maatschappelijke & culturele participatie en zorg.

Muziek Jong voor Oud is een bijzondere tak in het podiumkunstenlandschap van Nederland. Door de her- en erkenning van dit grote, vaak vergeten, publiek en door rekening te houden met de fysieke en psychische beperkingen, creëert MJvO talrijke nieuwe podia voor toptalent in Limburg en de Euregio. Hierdoor genieten duizenden, merendeel oudere en kwetsbare mensen van concerten, die ze anders niet meer zouden kunnen bezoeken en/of waaraan ze niet meer zouden kunnen deelnemen.

Muziek Jong voor Oud vindt het belangrijk om de behoeften uit de eigen leefomgeving te her- en erkennen, maar ook om uit te dagen!



"De Stichting Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007jaarlijks vele concerten en workshops in zorginstellingen en daarbuiten en begeleidt/ondersteunt jonge musici om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen op kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Muziek Jong voor Oud kwetsbare ouderen en burgers, kinderen en anderen op een laagdrempelige wijze laten deelnemen aan cultuur, waardoor beide partijen ook iets voor elkaar kunnen betekenen en met elkaar kunnen genieten van cultuur.Muziek Jong voor Oud is een verrijking van het culturele landschap in Limburg omdat zij de enige organisatie is met een unieke verbindende kracht tussen cultuur & jong talent, maatschappelijke & culturele participatie en zorg."
Adres: Kerkstraat 7, Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: +31618669076
Stad: Voerendaal
Route: Kerkstraat 7



op zoek naar gerelateerd: Mjvo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voelender Vreuger pagina. Voelender Vreuger pagina. 3 km Bekijk ook eens Facebook "Voerendaal vroeger"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid