facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muttathara kringloopwinkel

Muttathara kringloopwinkel

Info

Al 35 jaar een van de leukste kringloopwinkels van Noord-Holland! Nog leuker, alle opbrengsten gaan naar prachtige projecten in ontwikkelingslanden.



"Al 40 jaar een van de leukste kringloopwinkels voor het goede doel!"
Adres: Castricummerwerf 71, 1901RV Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Castricum aan Zee
Route: Castricummerwerf 71
Postcode: 1901RV



op zoek naar gerelateerd: Muttathara Castricum openingstijden, Kringloop Bakkum, Kringloop Castricum, Kringloopwinkel Limmen, Kringloop Castricum openingstijden, Tweedehands kleding Castricum, Noppes Castricum, Kringloop Heiloo
Recensies
Leuke dingen, aardige mensen!
Prachtige leren bank uit Loods 5 aangeboden, 3-4 jaar oud in perfecte staat. Vrijwilligers kijken 1 sec onder het zeil regen dag dit is voor grof vuil was de opmerking. Hadden waarschijnlijk geen zin om te tillen. Van ons geen meubels meer naar deze stichting ik verkoop ze wel op marktplaats.
Inbrengen van goederen is heel vervelend, de vrijwilligers bij de inbreng zijn onvriendelijk. En laatst bij het inleveren van de spullen stond ik de hele tijd in de sigarettenrook maar zag niet waar het vandaan kwam Het sloeg op mijn keel en mijn kleren stonken nog een hele tijd.
Jaren geleden een keer geweest om iets te zoeken. Vandaag heel gericht iets gezocht en gevonden. Prima dus. Maar wat schetst mijn verbazing… In de rij bij de kassa zie en hoor ik hoe een van de dames achter de kassa op een onbeschofte en minachtende wijze een klant donkere huidskleur bejegend. Ik hoop van niet, maar als dit de gemiddelde vrijwilliger is die daar werkzaam is/zijn, dan wordt het hoog tijd dat er iets veranderd.
Leuke kringloop. Prijzen naar mijn mening iets aan de hoge kant, maar dat zie ik bij alle kringlopen.
Zeer onvriendelijk personeel met een ondankbare en onbehulpzame houding bij de donatie van spullen. Krijg bijna de neiging om voortaan mijn kleding zelf te verkopen dan aan Muttathara te doneren.
leuke oude bende en aardige oude mensen
Leuke winkel maar onduidelijkheid over de prijzen. Zeer onvriendelijke dame achter de kassa. Onderling wordt ter plekke bekokstoofd wat iets moet kosten. Klanten die iets te duur vinden worden belachelijk gemaakt. Jammer.
Prima winkel voor een klein budget met goede parkeergelegenheid en plaatsen voor fietsen en erg vriendelijke vrijwilligers top
Prachtige kringloopwinkel, en alles gaat naar het goede doel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid