facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musters Oogzorg

Info

Musters Oogzorg

Geschiedenis

Musters Oogzorg, voorheen Musters Optiek, is al jaren een begrip in Kaatsheuvel. Musters Oogzorg staat bekend om vakkundig advies en goede service. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan wij een stap verder: bij Musters Oogzorg kunt u ook terecht met oogmedische problemen of voor het laseren van uw ogen. We beschikken als gediplomeerd optometrist en opticien over de benodigde kennis en kunde en de meest geavanceerde apparatuur om u goed te kunnen helpen. Hierdoor hebben we ook een samenwerking met Oog voor Gezondheid.

Natuurlijk helpen wij u ook graag bij het uitzoeken van een mooie, moderne (zonne-)bril of adviseren wij u in de keuze van contactlenzen. Musters Oogzorg heeft oog voor uw zicht!

Graag verwelkomen wij u in onze zaak aan de Hoofdstraat 87a in Kaatsheuvel.

Ersin en Mark

Adres: Hoofdstraat 101a, 5171DK Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416272360
Stad: Kaatsheuvel
Route: Hoofdstraat 101a
Postcode: 5171DK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bamboe Brillen Bamboe Brillen 324 meter Handgemaakte Bamboe Zonnebrillen in Nederland. Hoge kwaliteit, stijlvol en duurzaam.
Recensies
Als je een opticien nodig hebt, dan raad ik je musters oogzorg in kaatsheuvel aan. Top service met goede garantie. Zeer vriendelijk en gekwalificeerd personeel en eigenaren. Ze weten waar ze over praten en geven erg goed advies. Kortom een top zaak
Altijd goede, snelle, eerlijke en proffesionele hulp en advies. Echt een top opticien. Kan hem iedereen aanbevelen.
Geweldige aardige vakmensen en superservice.
Uitstekend geholpen Heb een oog probleem. Op advies van oogarts optometrist op gezocht. Nieuwe bril. Prachtig hoe de jongens het aanpakken. Gigantisch veel monturen. Eerlijk en zeer goed advies en gedrevenheid.
Afspraak gemaakt voor de oogcpntrile van mijn zoon. Bij binnenkomst wordt verteld dat dit 35 euro kost. Dit is dan een tegoed, maar als hij dus geen bril nodig heeft, heb je pech. Slechte service, mag ook wel duidelijk vermeld worden bij het maken van een afspraak.
Eerste bril in de vijftig jaar die absoluut in alle opzichten afschuwelijk is. Zit niet. Zie slecht. Zit te dicht op gezicht. Oplossing..neusvleugels wat bij de bril niet past en geen gezicht is. En probleem was hiermee niet opgelost. Na klacht hierover mijnerzijds antwoord..daar kan ik verder niks aan doe. Echt te slecht voor woorden. Inmiddels contact gehad met de eigenaren. Ze erkenden dat ze het probleem niet goed ingeschat hadden en boden oplossing aan. Dat was een super oplossing. Hun motto is ..moet goed zijn..is dus voor mij wel uitgekomen. Ik ben super tevreden.
Musters oogzorg: heel tevreden, uitstekende service en kwaliteit. Prachtige winkel. Collectie; voor ieder wat wils, mijn dochter van 22 hippe bril gevonden daar. Zelf lenzen waarmee ik kan lezen en veraf goed kan zien. Je wordt er professioneel geholpen.
Uitstekende en informele, doch zeer correcte service. Zeer kundige oogmeting conform de laatste technieken. Een nieuwe bril met alles erop en eraan is niet goedkoop, maar heb wel het gevoel jaren vooruit te kunnen. Aanrader, dit adres!
Top zaak !! Fijne verkopers die er verstand van hebben. Worden altijd netjes geholpen !! Is er een probleem dan wordt het altijd opgelost .
Ik kom er al ongeveer 3 jaar en ik word altijd goed geholpen. Er is altijd een oplossing en dat is fijn. Daarom 5 Sterren
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Musters Oogzorg met het openbaar vervoer


Kaatsheuvel, Jan de Rooijstraat 150 meter
136
231
674
Kaatsheuvel, Jan de Rooijstraat 240 meter
136
231
674
Kaatsheuvel, Berndijksestraat 360 meter
136
231
674
Kaatsheuvel, Berndijksestraat 370 meter
136
231
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid