facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mustang Country

Mustang Country
Adres: Kreupeleweg 13, 3286 BB Klaaswaal, Nederland
Telefoonnummer: 06 24226206
Staat: Zuid-Holland
District: Hoeksche Waard
Stad: Klaaswaal
Route: Kreupeleweg
Huisnummer: 13
Postcode: 3286 BB


Recensies
Wellicht heb ik Ton van Mustang Country de grootste uitdaging in z’n leven bezorgd. Mijn 2014 Mustang was na import volledig aangepast in Duitsland. Om alle verlichting weer origineel functionerend te krijgen heeft Ton alle bedradingen van de auto nagelopen, aangepast en werkend gekregen. Een echte volhardende monteur met een groot Mustang hart op de goede plaats. Een regelrechte topper.
Ton is een ontzettend vriendelijke, betrokken en betrouwbare man. We zijn met onze mustang altijd ontzettend goed geholpen bij hem. Dank Ton!
Deze man heeft veel verstand van auto techniek vooral ford motoren. Ik kom daar voor onderhoud aan mijn Lincoln en ook belangrijk hij is niet duur en een bakje koffie of iets fris is ook geen probleem. Ik neem soms gebakje mee en dat bevalt wel. Kortom vakkundig iemand en niet te duur. Helemaal blij mee .top
Mustang Country is mijn vaste adres voor onderhoud aan mijn Ford Mustang. Ton weet onderdelen altijd voor een goede prijs te vinden, in Nederland en in de Verenigde Staten. Echte kenner en vakman.
Ton is een super gedreven vakman met zeer veel kennis van Amerikaanse auto's en auto's in het algemeen.nZijn passie is duidelijk ......de Mustang.nGa gerust eens bij hem langs, je zult er geen spijt van krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid