facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musicalvereniging De Hanswijckers

Musicalvereniging De Hanswijckers

Info

'De Hanswijckers' is dé musicalvereniging van heel Noord-Kennemerland. Dit seizoen spelen we Shrek op 31 mei en 1 juni in Theater de Beun Heiloo.

Geschiedenis

Musicalvereniging de Hanswijckers is een vereniging waar kinderen van 12 tot 18 jaar uit de regio Egmond, Castricum en Heiloo werken aan een theaterproductie die, op professionele wijze, op de planken wordt gebracht.

Adres: Hanswijk 1, Egmond aan den Hoef
Stad: Egmond aan den Hoef
Route: Hanswijk 1


Recensies
Geweldige groep met fijne docenten.
Fantastische vereniging! Kwaliteit
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Musicalvereniging De Hanswijckers.

Egmond aan den hoef muzikant/band

openingstijden, locatie, vervoer. Hanswijk 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Musicalvereniging De Hanswijckers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Musicalvereniging De Hanswijckers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Musicalvereniging De Hanswijckers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BrotherAct BrotherAct 155 meter Wereldse muziek, van Klassiek tot Dance, van Arabisch tot Hip-hop. BrotherAct reist l...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid