facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musical4daagse

Musical4daagse

Info

De Musical4daagse maakt sinds 2014 een musical in 4 dagen. Vier dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling voor publiek.

Geschiedenis

De Musical4daagse is sinds 2014 actief in heel Nederland. Onze docenten zitten vol met passie, plezier en enthousiasme voor het theater. Durf te experimenteren met jouw muzikale en theatrale talenten! Meld je aan voor de Musical4daagse of volg prive zangles.



"De Musical4daagse is een musical vakantiekamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Niet alleen als zomerkamp of winterkamp, maar tijdens iedere vakantie met een nieuwe voorstelling in het theater.De Musical4daagse moet je gewoon doen. Wil jij ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind? Meld je dan aan via de website! De groepen hebben beperkt plek om iedereen en rol te geven.Samen met onze theaters zorgen we ervoor dat kinderen op een educatieve en vooral laagdrempelige manier de magie van het theater kunnen ervaren."
Adres: Graaf Willemlaan, 2114 DA Vogelenzang, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 642490004
Stad: Vogelenzang
Route: Graaf Willemlaan
Postcode: 2114 DA



op zoek naar gerelateerd: Musical 4 daagse, Musical 4 daagse nieuwegein, Musical4daagse heerlen, Musical4daagse Oss, Musicalles Eindhoven, Toneelles kind Eindhoven, Musical les Haarlem, Musical kamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mamagaai Theater Mamagaai Theater 3 km Mamagaai, Dé jeugdtheaterschool van Haarlem
Recensies
Geweldig leuke voorstelling. Deskundige begeleiding die het heel leuk en goed doet met de kinderen. ons zoontje heeft er ontzettend van genoten en veel plezier gehad. Ook goede verdeling van rollen.
Mee gedaan aan de musical4daagse. Erg goed geregeld voor de kinderen en leerzaam. Ze stonden allemaal te stralen op het podium! Dank Zora, dank Jeroen voor de organisatie.
De leukste plek ooit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid