facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musica EduArta - Pianoschool

Musica EduArta - Pianoschool

Info

Pianoschool van Toor
meer dan pianoles alleen!

Geschiedenis

Met mijn Pianoschool help ik mensen zich persoonlijk te ontwikkelen met muziek als aanleiding en als middel.
Om goed te kunnen musiceren moet je emotioneel vrij kunnen en durven zijn en het is mijn passie en vreugde om mijn leerlingen te zien groeien in muzikaal en persoonlijk opzicht.



"Coaching en begeleiding van hoogbegaafde kinderen zodat jouw kind weer enthousiast en gemotiveerd is. Hierbij kan instrumentaal muziekonderwijs ingezet kan worden als middel. Naast coaching kunnen hier ook pianolessen en pianoworkshops gevolgd worden door kinderen en volwassenen."
Adres: Irissenpad 27, 3251DA Stellendam
Telefoonnummer: 06-22712648
Stad: Stellendam
Route: Irissenpad 27
Postcode: 3251DA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Pianoles Stellendam, Hoogbegaafd uitdaging, Hoogbegaafd en geen uitdaging, Uitdaging hoogbegaafd kind
Recensies
Karin leert onze zoon naast het pianospelen ook om te leren leren. Ze geeft hem vaak net iets moeilijkers, zodat hij er tegenaan loopt dat hij het nog niet kan. Als het na veel proberen en oefenen dan wel lukt is zijn succeservaring groot en krijgt hij meer zelfvertrouwen om de volgende keer weer een moeilijk stuk aan te durven! Musica EduArta is zeer aan te raden voor kinderen die naast het pianospelen ook moeite hebben met het leren leren!
Zit al meer dan 10 op les bij Karin van Toor. Heb er ontzettend veel geleerd. Van helemaal niets weten over muziek maken tot uitgebreide kennis. Erg gezellig al die jaren met mijn vaste muziek maatje geweldig!!!
Ik zit al heel lang bij Karin op pianoles ruim 6 jaar dacht ik en nog steeds leer ik heel veel nieuwe dingen!
Nu 1,5 jaar op les veel geleerd en altijd gezellig!
goede pianoschool!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid