facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Music in the Backyard

Music in the Backyard

Info

Music in the Backyard is een popfestival in Zaltbommel. Er spelen lokale artiesten en opkomende artiesten uit de rest van het land.


Geschiedenis

Music in the Backyard is een popfestival in Zaltbommel. Er spelen lokale artiesten en opkomende artiesten uit de rest van het land. In juni 2018 kunnen we weer genieten van singer-songwriters, bands en DJ’s in de Kindertuin. Toegang is gratis!




"Music in the Backyard festival is een jaarlijks terugkerend festival in de achtertuin van Zaltbommel: de Kindertuin. Een kleinschalig, gemoedelijk popfestival dat een podium biedt aan zowel lokaal talent als opkomende artiesten uit de rest van het land. Op zaterdag 9 juni kunnen we tijdens de vijfde editie van Music in the Backyard weer genieten van de leukste singer-songwriters, bands en DJ's in de Kindertuin!Naast heerlijke muziek zijn er toffe stands, lekker eten en is er genoeg te beleven voor de kinderen. Meld je vooral even aan op ons Facebook evenement, dan blijf je op de hoogte van alle updates.Leuk weetje: de eerste editie van Music in the Backyard vond daadwerkelijk plaats in een achtertuin."
Adres: Kindertuin, 5301 BT Zaltbommel (gemeente)
Stad: Zaltbommel
Route: Kindertuin
Postcode: 5301 BT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lolliepop Lolliepop 55 meter Rock 'n Roll Festival Hemelvaartsdag Donderdag 30 mei 2019 van 14:00 tot 23:00 uur ...
Lekker aan de Waal Lekker aan de Waal 673 meter De vakantie afsluiten is Lekker aan de Waal! muziek, gezelligheid, food & fun for kid...
Recensies
Klein maar erg fijn, gemoedelijk en sfeervolle muziek. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan en ook op een klein springkussen spelen. De artiesten van dit jaar hadden allemaal wel iets speciaals en waren goed uitgekozen. En de hamburgers van de eetkraam waren heerlijk! Top dag gehad!
Kleinschalig maar heel gezellig, gevarieerd feel good festival met goede acts en heel prettige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid