facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Music for you

Music for you

Info

Gitaarles of pianoles?
Zanger of singer-songwriter?
Workshop voor school, club of bedrijf?

Ik help je graag op weg!

Ook help ik graag jongeren die extra aandacht vergen: muziek versterkt je zelfvertrouwen en leert je structuur aan.

Adres: Oranje Nassau 84, 6301 LW Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0641978060
Stad: Valkenburg
Route: Oranje Nassau 84
Postcode: 6301 LW



op zoek naar gerelateerd: Trots Op Jou MP3 download, Ik ben heel trots op jou, Liedjes over trots, Trots op mij, YouTube muziek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kevn - Steirisch Guat Kevn - Steirisch Guat 797 meter Welkom! Kev’n heeft alles op het gebied van Steirische Harmonika, Accordeon, Midi, ...
Recensies
Vele goede en enthousiaste muzikanten en zangers die zorgen voor een gezellige en afwisselende zaterdagavond.Service: 5/5
Top locatie met only life musici. Op open podium met getalenteerde muzikanten .uniek in Valkenburg !
Super leuk en gezellig café! Waar door iedereen heerlijk muziek gemaakt mag worden
Leuke avond gehad. Enthousiaste eigenaar die uitnodigt om mee te spelen. Open podium concept heel aardig, leuk om een keer mee te maken. Er komen veel dezelfde artiesten die hun nummertje spelen en hun eigen ding doen. Leuk, maar staan niet altijd open en niet uitnodigend om andere mee te laten spelen. Leuk concept dat misschien af en toe wat vernieuwing kan gebruiken. Mooi podium verder en mooie installatie.
Gisteravond een fantastische avond beleefd in Valkenburg. Dit café bevind zich iets buiten het centrum, na een avondje in het casino te zijn geweest en op de terugweg kwamen we het tegen. Toen we live muziek hoorde, zijn we naar binnen gegaan. Ik denk dat wij de enige niet Valkenburgers waren in het café maar dat maakte niet uit. We zijn enorm vriendelijk ontvangen en hebben van geweldige live muziek en heerlijke biertjes mogen genieten.
Wat een toptent! Live muziek door professionals en amateurs door elkaar: op het Open Podium is iedereen welkom. Goede bediening en supergezellige sfeer. Om 21:30 begint het Open Podium.
Muffe bedoeling. Café ruikt naar schimmel. Zal wel komen omdat het tegen een berg aan gebouwt is. Geen prettige bedoeling als de friteuse ook nog aangaat. Mijn kleren gingen gelijk de wasmachine in.
Een gezellige avond in een goede sfeer. Je moet het minstens één keer hebben meegemaakt. De avond begint pas op gang te komen rond 20:30 uur.
Open op vrijdag en zaterdagavond waar iedereen muziek kan maken. Instrumenten aanwezig. Altijd gezellig.
Ben er gisteravond voor de eerste keer geweest, wat een geweldige ervaring en wat een heerlijke sfeer. Ik kom zeker terug bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid