facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Music All In

Music All In

Info

Welkom bij Music All In. Onze muziekwinkel van 8.000 m2 is een echt belevingscentrum. Instrumenten, bladmuziek, accessoires en onderdelen.

Geschiedenis

Middels deze Facebookpagina maken we graag kennis met jou, en vinden we het leuk om je kennis te laten maken met Music All In.
Des te fijner vinden we het om van je te horen wat jouw ervaringen met Music All In zijn. Ook staan we klaar voor al je vragen en suggesties.

Producten

Alle muziekinstrumenten, bladmuziek en accessoires



"Onze winkel van 8.000 m2 is een echt belevingscentrum. Instrumenten, bladmuziek, accessoires en onderdelen. In onze winkel kun je zelf alles testen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij al je vragen, aankopen en reparaties.Wij houden net zoveel van muziek maken als jij!Muziek maken is alles voor ons. Iedereen die bij ons werkt is muzikant. Zin om een keer langs te komen om gewoon even lekker met muzikanten te praten? Bij deze ben je uitgenodigd.Ook onze reparateurs staan voor je klaar. We repareren vrijwel alle instrumenten zelf. Hierdoor kunnen we je snel helpen, ook met een spoedgeval. Kan iets niet gerepareerd worden voordat je het weer nodig hebt? Je kunt altijd een gratis leen instrument meenemen!Dat is Music All in"
Adres: Keyserswey 63, 2201 CX Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)71 36 156 98
ln.nillacisum@ofni
Stad: Noordwijk
Route: Keyserswey 63
Postcode: 2201 CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: music all in zutphen, music all in zoetermeer, music all in gitaar, music all in occasions, music all in rijswijk, music all in piano, music all in rotterdam, music all in contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Music all In Occasions Music all In Occasions 0 meter Heel mooie muziek winkel,vriendelijk personeel die goed weten waar ze mee bezig zijn,...
Kindermuziekwinkel Kindermuziekwinkel 0 meter Kindermuziek. Voor de ontwikkeling van het jonge kind en speciale ouderengroepen. www...
Recensies
Fijne winkel met leuke mensen heel fijn geholpen. Heel blij met mijn tanglewood. Bas bedankt voor het regelen van de gitaar. Ga er van genieten.
uitstekende service! goed en duidelijk. goede hulp ook bij reparaties en garantie. als je service belangrijk vindt, dan is dit jou winkel om te bestellen of naartoe te gaan. zelden zo goed geluisterd naar de klant in betrekking tot andere winkels. als de winkel bij mij in de buurt zou zijn dan zou ik er graag nog vaker heen gaan.
Erg goed geholpen door bas naar een teleurstellende bestelling bij een ander bedrijf . Snelle service fijne communicatie ik kan eindelijk lekker gaan drummen.
Wat een positieve ervaring. Totaal paniek omdat de leen dwarsfluit was gevallen en beschadigd. Geholpen door Bas en die heeft er alles aan gedaan om mijn vrouw gerust te stellen. We mochten de fluit opsturen voor reparatie. Maar besloten om de auto te pakken en de fluit langs te brengen. Ik kwam in een flinke zaak terecht met een flink assortiment aan instrumenten. Ik ben daar uitstekend geholpen en de fluit is alweer onderweg naar ons. Gerepareerd voor een mooie prijs. Helemaal happy met Music All In
Heel mooie muziek winkel,vriendelijk personeel die goed weten waar ze mee bezig zijn,hier voel je je thuis als muzikant,en lekkere koffie!!!
Mijn zoontjes en ik spelen verschillende instrumenten, gitaar, bas, drums. Alle drie hebben we een prima middag gehad bij music all in, onze ogen uitgekeken en van alles geprobeerd. Mooie winkel.
Voor alles wat met muziek te maken heeft, ben je bij Music All In aan het juiste adres. Topzaak, topmensen en topservice! Ik ga daar meestal met een grote glimlach en lege portemonnee weer weg.
Onlangs mijn akoestische gitaar laten afstellen. Zagen al snel dat de hals van de gitaar afgesteld diende te worden en hij speelt nu weer als een trein! Vakkundig personeel en ook veel persoonlijker dan alles online bestellen :.
Voor als je service en een goed instrument zoekt zit je hier op de juiste plek.
Het was goed music winkel,het heeft alle muziekinstrumenten.Wij houden van elektro gitaar!!!Verkopers was vriendelijke mensen.Dank je wel voor goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid