facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mushinkan Aikidovereniging

Mushinkan Aikidovereniging

Info

Aikido is Japanse zelfverdediging en wordt beoefend door jongens, meiden, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en conditie.

Geschiedenis

Aikido is Japanse zelfverdediging en wordt beoefend door jongens, meiden, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en conditie. Er heerst een relaxte sfeer omdat competitie niet aanwezig is. Bij aikido werk je aan jezelf zonder dat je wedstrijden hoeft te doen. Je traint met andere om je eigen techniek te verbeteren, daarbij helpen ervaren aikidoka's je verder. Bij Mushinkan is het martiale aspect heel belangrijk. Je traint dus je geest, maar ook zeker je lichaam.



"Aikido is Japanse zelfverdediging en wordt beoefend door jongens, meiden, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en conditie. Er heerst een relaxte sfeer omdat competitie niet aanwezig is. Bij aikido werk je aan jezelf zonder dat je wedstrijden hoeft te doen. Je traint met andere om je eigen techniek te verbeteren, daarbij helpen ervaren aikidoka's je verder. Bij Mushinkan is het martiale aspect heel belangrijk. Je traint dus je geest, maar ook zeker je lichaam."

"Aikido is Japanse zelfverdediging en wordt beoefend door jongens, meiden, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en conditie. Er heerst een relaxte sfeer omdat competitie niet aanwezig is. Bij aikido werk je aan jezelf zonder dat je wedstrijden hoeft te doen. Je traint met andere om je eigen techniek te verbeteren, daarbij helpen ervaren aikidoka's je verder. Bij Mushinkan is het martiale aspect heel belangrijk. Je traint dus je geest, maar ook zeker je lichaam."
Adres: Olterdissenstraat 3, 6191 BZ Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 43428099
Stad: Beek
Route: Olterdissenstraat 3
Postcode: 6191 BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JKA Karate do Weng JKA Karate do Weng 2 km Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Recensies
Ik ben sinds kort begonnen met Aikido. Sinds lange tijd wilde ik deze vorm van zelfverdediging uitoefenen. Mushinkan heeft mij goed ontvangen en de eerste paar weken hebben ook een goede indruk op mij gemaakt. De drempel om in te stappen is erg laag en je wordt door iedereen in de groep geholpen daar waar gewenst.
Ik had zelf nooit gedacht dat ik een zelfverdedigingssport zo leuk zou vinden. Ik train nu al een paar jaar bij Mushinkan met groot plezier. Zelfs nu ik niet meer in de buurt woon, reis ik graag op en neer om nog te kunnen blijven trainen. Aikidovereniging Mushinkan leert je mooi en goed Aikido op je eigen tempo door een gemotiveerde trainer en behulpzame leden in een geweldige sfeer.
Vanuit mijn functie als coördinator sportstimulering bij de gemeente Beek ben ik regelmatig in contact geweest met Aikidovereniging Mushinkan. Een jonge vereniging, zeer gemotiveerd, meedenkend en kundig. Trainers met hart voor de sport, de vereniging en de leden. Mede door de prettige communicatie en duidelijke afspraken kijk ik terug op een aantal zeer geslaagde projecten die zij hebben verzorgd voor het NJOY project van de gemeente Beek.
Ik train nu al meerdere jaren bij deze aikido vereniging, dus je zou wel kunnen zeggen dat het me hier bevalt. De stijl van aikido past goed bij mij aangezien we vaak focussen op realistische technieken, maar de belangrijkste reden dat ik bij deze club zit, ook al woon ik tegenwoordig in Eindhoven, is dat de sfeer zo chill is.
Mijn zusje en ik zijn al een lange tijd lid van deze club. We gaan er altijd met plezier naar toe. Je leert niet alleen deze leuke sport, je krijgt ook nog eens meer zelfvertrouwen. Ook de sfeer in de groep is heel fijn.
Deze Aikidovereniging heeft echt alles wat je nodig hebt om op een verantwoorde wijze deze prachtige sport te kunnen beoefenen.Daarnaast is er hier helemaal geen competitiedrang.Iedereen kan met elkaar trainen op zijn eigen tempo.En zo ook nog een goede conditie opbouwen.Dit maakt het ook interessant voor de mensen die iets minder flexibel zijn,dankzij de professionele aanpak kan iedereen hier met plezier,en een gerust hart trainen.Trouwens na de lessen is het ook een gezellige club.Ik heb hier echt mijn vereniging gevonden.
Iets meer dan een jaar geleden ben ik terecht gekomen bij deze Fantastische Aikido club. Ik voel me hier echt thuis. Niet alleen omdat ik me thuis voel in de sport maar ook door de mensen die er aanwezig zijn. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.
Ik ben iets meer dan een jaar geleden lid geworden van deze club en voelde me meteen een deel van de Mushinkan-familie! Zelfs als niet-Nederlandstalige voelde ik me vanaf dag één geïntegreerd en welkom. Ik had nooit gedacht dat ik een krijgskunst zou beoefenen, maar bij Mushinkan kun je in je eigen tempo leren en iedereen is altijd bereid om te helpen! Ik raad iedereen aan om het eens te proberen en op donderdag een paar beginnerslessen mee te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid