facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mushi Sushi

Info

Woensdag 1 feb 2017 opent Mushi zijn deuren aan de Smeepoortstraat 28 te Harderwijk. U kunt bij ons terecht voor Sushi, Wok en overheerlijke Bites



"De beste sushi van de Veluwe. U kunt bij ons afhalen of we kunnen bij u bezorgen in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde"
Adres: Smeepoortstraat 28, 3841ej Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 268720
Stad: Harderwijk
Route: Smeepoortstraat 28
Postcode: 3841ej


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00
Dinsdag: 17:00 - 20:30
Woensdag: 17:00 - 20:30
Donderdag: 17:00 - 20:30
Vrijdag: 17:00 - 21:00
Zaterdag: 17:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Onbeperkt sushi Harderwijk, Nieuw sushi restaurant Harderwijk, Beste Sushi Harderwijk, I Love Sushi Harderwijk, SushiPoint Harderwijk, Sushi Harderwijk aanbieding, Mushi Sushi korting, Sushi bestellen Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Lotus Lounge The Lotus Lounge 357 meter Waanzinnig lekker en erg vriendelijke bediening. Veel verschillende gerechten variëre...
Recensies
Vaak hier besteld maar dit was de laatste keer. Dit voor 50 euro, alles heeft gelekt en is in bakjes gepropt en je krijgt een grote bek als je het af komt halen op de lokatie. Alsof ze wat te verbergen hebben? Jammer hoor, ik was vroeger heel tevreden.
Vroeger was het goed, sinds een jaar is de kwaliteit al achteruit gegaan en tot overmaat van ramp zijn we nu 2 uur aan het wachten op onze sushi en is het enige wat ik hoor van die griet aan de tel, ik kan er ook niks aan doen. Hierna NOOIT meer.
Eten besteld via thuisbezorgd met een bepaalde tijd laten leveren. Na 15 min heb ik zelf maar gebeld waar het bleef en hij zou er over 4 minuten zijn. Het was geen grote bestelling, erg jammer dat ze zelf niet konden bellen om te laten weten dat het later kwam. Ook niet eens een sorry of iets aan de telefoon.
Naar mijn idee de beste Sushi van Harderwijk! Vriendelijk personeel bij bezorgen en afhalen. Ik blijf hier zeker bestellen!
Super lang moeten wachten op mijn bestelling wel 2.5uur te gek voor woorden.....
3 uur van te voren besteld, ruim een uur te laat met bezorgen terwijl we “de eerst volgende” op de route waren. Duurde vervolgens ruim 50 minuten tot ze hier kwamen
Helaas geen verse vis, hier gegeten en direct de hele familie aan de diarree en buikpijn. Een gewaarschuwt mens telt voor 2.
Ondanks dat het eten hier altijd heel lekker is, is het nu een standaard gegeven dat je meer dan 60min moet wachten op je bestelling. Maar helaas is het de laatste maanden onze ervaring dat er 2 uur wachttijd is vooral in de weekenden lijkt het bedrijf de bezorgingen niet aan te kunnen. Helaas is er ook geen communicatie tussen het bedrijf en de klant. Zorg dat de wachttijd up to date is of bel de klant even met een update.
Om 18:00 een sushibox en pokebowl beesteld. Om 18.45 had ik het in huis, voor een zondagavond prima. Pokebowl erg lekker! Aanrader.
Echt heerlijke Sushi. In de shop besteld en 35 minuten later opgehaald. Goede kwaliteit. Kaart in de zaak zelf was oud met verkeerde prijzen,maar 15% korting bij afhalen. Even nieuwe kaarten met goede foto’s en het is helemaal goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid