facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museumcafé Gouda

Info

Museumcafe Gouda: Voor feestjes in het leven!
Trouwen, verjaardag vieren, verrukkelijk lunchen, super taartjes, High Tea-en, bedrijsfeest, cadeaubon!

Geschiedenis

Een warm welkom op dit prachtig verborgen plekje, in een van de mooiste monumentale panden, die Gouda rijk is. Verscholen in het keldergewelf treft u het sfeervolle museumcafe en het prachtige terras gelegen in de tuin van het Catherina Gasthuis. De beste plek voor een stijlvol ontvangst, om te lunchen, traditioneel te High Tea-en, of the genieten van een ongedwongen koffiemoment.

Van simpele dingen iets bijzonders maken, dat is waar ik van hou. Ik geniet van alles waaraan aandacht en zorg is besteed. De kunst van het verleiden doormiddel van zaken die aandacht verdienen is waarin ik geloof.

In de tijd dat ik in diverse hotels werkzaam was, maar ook als horeca inspecteur van de ANWB, heb ik goed om me heen gekeken en gezien waar mensen blij van werden. Dat is en blijft (het lijkt zo simpel) goede kwaliteit, originaliteit, aandacht en verwennerij.

Daarom ben ik zo blij met het museumcafe. Ik ben op zoek gegaan naar de beste Italiaanse koffie, de lekkerste taarten, het aller-leukste thee concept, lieve, goedlachse dames en heren in de bediening en eerlijke ingrediënten (o.a. uit de Toscane) om mooie lunch gerechten te kunnen bereiden. geniet ervan!

een groet met een glimlach,

Sharon van Gastel

Adres: achter de kerk 14, 2801 JX Gouda
Telefoonnummer: 0182 820225
Stad: Gouda
Route: achter de kerk 14
Postcode: 2801 JX



op zoek naar gerelateerd: Museumcafé Gouda menu, Museumcafé Gouda high tea, High tea Gouda, High tea Gouda Chocoladefabriek, Brunch Gouda, Lichtfabriek Gouda, Kroeg Gouda, Lunchen Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Chaplin's Restaurant Chaplin's 120 meter Echt heerlijk gegeten!! Lieve medewerkers die goed rekening hielden met mijn zwangers...
Rederij de Vrijheid Rederij de Vrijheid 497 meter Goed resonerende, fijne plek waar we ons al snel thuis en relatief vrij voelden. Top ...
FdB klus, onderhoud en grootkeukentechniek FdB klus, onderhoud en grootkeukentechniek 749 meter Als u op zoek bent naar het klusbedrijf in Gouda en omgeving, bent u hier aan het jui...
KS-entertainment&productions KS-entertainment&productions 2 km Zelf ervaring met Kaley als hostess. Kan iedereen een welkom gevoel geven en erg makk...
Sligro Sligro 3 km Fijne winkel met goed assortiment. Vooral de selectie van grotere stukken vlees is fi...
Recensies
Genoten van een heerlijke high tea guilty pleasure tea. De bediening was erg vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd en alle producten waren zelfgemaakt. En dat proefde je. Echt heerlijk! Aanrader dus. De locatie is ook erg leuk. Midden in de stad en in zo’n oud gebouw met lage plafonds. Echt sfeervol. Ook erg leuk aangekleed.
Prachtige trouwlocatie in de historische stadstuin van het Museumcafé. Na de huwelijksvoltrekking in de tuin geborreld en gedineerd. Prachtige aankleding met oog voor detail! Dit gold ook voor de drankjes bij de bar, de feestelijk gedekte tafels en de mooi opgemaakte borden. Vriendelijk en attent personeel!
Een verrassende locatie bij het museum. Het was er druk, want die man met pit muts uit Spanje was er ook! Goede en vriendelijke bediening. Ging ook best snel! De smaak was verrassend en alles vers gemaakt. En wat ook belangrijk is bij dit soort creaties: scherpe messen! Kortom, prima in orde!
Hier ons verlovingsfeest gevierd met een heerlijke high-tea. Hartelijk personeel en alles goed verzorgd en een prachtige locatie. Zeker een aanrader!
Onthaasten op een heerlijk rustige plek midden in hartje Gouda. Bediening is zeer attent en vriendelijk. Kwam me erg beleefd vertellen dat de laatste ronde net geweest was. Het was dan ook al vlak voor sluiting. No problem. Ik kwam er enkel maar om even te zitten en genieten. Aanrader. Kom zeker terug!
Een heerlijke high tea gehad! Zeker de paprikasoep was erg bijzonder en lekker. Vriendelijk en enthousiast personeel en een top locatie. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Geweldig leuke binnentuin, wij hadden alleen koffie en gebak , maar er was een tafel voor high tea gedekt en dat zag er prachtig uit . Ben je in Gouda is dit zeker de moeite waard.
09-09-2022 hebben wij ons huwelijk mogen vieren op deze prachtige plaats. De tuin geeft een geweldig plaatje. Prachtig uitzicht. De communicatie met de weddingplanners is enorm goed en snel. De offertes zijn heel overzichtelijk. De aankleding van de tuin is ontzettend professioneel. Het is voor ons als bruidspaar heerlijk geweest dat je over styling/bloemen enz geen zorgen hoeft te maken dat nemen zij uit handen voor je. Het weer was regenachtig en zij schakelen zo snel om als locatie. In plaats van buiten eten stelden ze gelijk alles in werking om binnen te kunnen eten. Echt top! We hebben echt van elke seconde genoten en hadden dit nergens anders willen beleven. Dank jullie wel
Hele mooie locatie en inrichting. Duurde helaas 3 kwartier voordat je wat te drinken kreeg. Bij binnenkomst aangegeven dat 1 persoon de BOB was en dus maar 1 cola genomen, wel betalen voor 2 wijn. De cava vooraf was niet zo lekker, dus zelf geen wijn meer genomen had ik toen geen trek meer in. Wel betalen voor de wijn! Het was er koud. Jammer dat het niet bedoeld is om aan iemand een fijn en eerlijk product te reserveren. Maar een concept verkoop.
Hebben heerlijk gegeten en gedronken. De cappuccino smaakte goed, de tropical smoothie was lekker verfrissend en het eten viel ook in de smaak. De orange salade was rijkelijk gevuld en de club sandwich smaakte ook goed. Zeker een aanrader. De locatie is ook erg leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid