facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum Weesp

Museum Weesp

Info

Museum Weesp vertelt het verhaal van de stad en haar inwoners aan de hand van o.a. bodemvondsten, de oude nijverheid en het beroemde Weesper porselein.

Adres: Nieuwstraat 41, 1381BB Weesp
Telefoonnummer: 0294491245
Stad: Weesp
Route: Nieuwstraat 41
Postcode: 1381BB



op zoek naar gerelateerd: Van Houten Museum Weesp, Museums, Musea Zuid-Holland Museumkaart, Museums Museumkaart, Musea Haarlem Museumkaart, Museum Hilversum tickets, Museum/nl app, Musea Brabant Museumjaarkaart
Recensies
Uiteenlopende historische voorwerpen over Weesp. Van schilderijen tot pentekeningen. Van Houten cacao tot Magneet fietsen en Sluis vogelzaden.
Prachtig gezellig stadje, het lijkt wel een groot dorp. Daar waar mijn lieve schoonouders heerlijk woonden vlakbij de Vecht en de molens. Genieten is en was het altijd in Weesp. Mooi stadhuis en grachtjes en bruggen.
Mooi gebouw met daarin een leuk informatief museum met zeer enthousiaste medewerkers
Klein maar fijn museum over de geschiedenis en de industrie in de stad:porcelein, Chemie en cacao. Het loont de moeite om de trappen op te lopen of naar beneden als je eerst de lift genomen hebt onderweg kom je namelijk ook nog wat moois tegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid