facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum Ton Schulten

Adres: Ton Schultenplein 1, 7631MA Ootmarsum
Telefoonnummer: +31 541 29 17 63
Stad: Ootmarsum
Route: Ton Schultenplein 1
Postcode: 7631MA



op zoek naar gerelateerd: Ton Schulten ongeluk, Ton Schulten webwinkel, Ton Schulten reproducties, Ton Schulten vermogen, Ton Schulten shop, Openluchtmuseum Ootmarsum, Ton Schulten Kunstdrucke, Ton Schulten Preise
Recensies
Wat een feest! We hadden even het hele museum voor ons alleen.... Bijzondere ervaring!
Er is heel veel te zien, mooi en indrukwekkend. Elders in het centrum zijn atelier, prachtig ook.
Prachtig in één woord, wst een mooie sfeer diep onder de indruk.
Mooi klein museum met de zeer kleurrijke doeken van Ton Schulten. Mooie documentaire ook gezien in het filmzaaltje van het museum. Een aanrader! En niet alleen als regen- of slecht-weer alternatief!
Geweldig kleurenpalet, geweldige voorstellingen en heerlijk rustig in de museumzalen
Een leuk museum van Ton Schulten met veel kleurrijke schilderijen van deze gedreven schilder. Een aanrader is om eerst de videopresentatie op de eerste verdieping te bekijken en daarna de eigenlijke expositie.
Zeer de moeite waard. Mooie schilderijen in een unieke stijl. We fietsen nu een tijdje door het prachtige Twentse land en dat is in de schilderijen zeer herkenbaar. In het museum staat ook een verzameling mooie en leuke beelden.
Kleurrijk ingericht museum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid