facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum Swaensteyn

Adres: Herenstraat 101 , Voorburg 2271 CC, NL
Telefoonnummer: 070 386 1673
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 101
Postcode: 2271 CC



op zoek naar gerelateerd: Hofwijck, youseum westfield mall of the netherlands - instagram museum, Museum Den Haag, Museum Rijswijk, Louwman Museum, Museum Hofwijck, Huygenspark Voorburg, Papier Museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huygens Hofwijck Huygens Hofwijck 331 meter Hofwijck was de buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens. Toendertijd een r...
Recensies
Knusse museum op de gezelligste straat van Voorburg, de Herenstraat. Het museum is piepklein en best eenvoudig. Leuk om te combineren met een wandeling op de Herenstraat of langs de Vliet. Het is ook mogelijk om het bezoek te verlengen met een bezoek aan Museum Huygens' Hofwijck, ca 500 meter verderop. De kamer van Prinses Marianne en haar levensverhaal vond ik bijzonder.
Museum dat de geschiedenis van Voorburg vertelt en ook oog heeft voor plaatselijke kunstenaars. Mooi verdeeld over diverse ruimtes. Anderhalf uur goed vermaakt.
Klein overzichtelijk museum. Prinses Marianne, leuk verhaal. Vrijwilligster was heel goed op de hoogte, complimenten
Klein maar fijn museum. Leuke variatie in de exposities. Wij kozen voor de audioguide en dat voegt echt wat toe in mijn optiek. Reguliere prijs mijns inziens iets aan de hoge kant zeker in vergelijking met een bezoek aan Huygens' Hofwijck wat ook €6,- kost en waar we veel meer tijd doorbrachten. Combiticket zou weer een leuke optie zijn.
Aardig lokaal geschiedenis, met een beperkte vaste collectie en een mooi grote ruimte voor wisselende exposities.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Hele mooie locatie en schitterend gebouw
Leuk klein museum, maar de entreeprijs is te hoog.
We kwamen voor "Romeinen aan de vliet" op zich mooi maar piepklein. Door de medewerkster " daar liggen nog wat opgravingen" genoemd. De medewerkers leken net nieuw, ze kwamen niet uit hun woorden, kaarten scannen lukte niet de informatie was onduidelijk. Ze waren overigens wel heel aardig. Wel jammer dat we geen foto s mochten maken.
Klein kunstmuseum met beneden wisselende tentoonstellingen en boven een vaste collectie in het thema van Prinses Marianne. Niet echt spannend, wel aardig om te bezoeken als je in de buurt bent.
Klein, verborgen, Voorburgs juweeltje, dit aardige lokale museum. Het draait voornamelijk op vrijwilligers. Maar de wisselende exposities van meestal plaatselijke kunstenaars zijn de moeite waard. En, het is goed te combineren met een bezoek aan het Hofwijck Huygens museum, 600 meter verderop. De aanwezigheid van terrasjes en restaurants in variabele prijsklassen maakt een bezoek aan Voorburg compleet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid