facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum slag bij Heiligerlee

Museum slag bij Heiligerlee

Info

Op 23 mei 1568 wist een klein leger onder leiding van graaf Adolf, de jongere broer van Willem van Oranje, de Spanjaarden een gevoelige nederlaag toe te brengen. De Slag werd hierdoor bekend als het begin van de Tachtigjarige Oorlog.

Adres: Provincialeweg 55, 9677 PB Heiligerlee
Telefoonnummer: 0597 41 81 99
Stad: Heiligerlee
Route: Provincialeweg 55
Postcode: 9677 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klokken gieterij Museum Heiligerlee Klokken gieterij Museum Heiligerlee 53 meter Museum dat klinkt als een klok. Kom je snel luisteren?
Klokkengieterijmuseum Klokkengieterijmuseum 53 meter Interessante rondleiding gegeven door kundige mensen. Vertellen met passie over klokk...
Recensies
Zodra het weer kan, neem dan eens een kijkje mij het museum Slag bij Heiligenbeelden. Of kijk eens bij het klokken museum aan de overkant. Ontzetten leuk om te zien. Je kunt als groep ook een afspraak maken om zelf een aardigheidje te gieten in het museum.
Erg mooie museum met vriendelijke en kundige gidsen.
Klein museum maar wel interressant ook even naar het klokkenmuseum aan de overkant geweest.
Origineel klein museum
Enthousiast vertellende medewerker, mooi filmpje, genuanceerde visie op geschiedenis, geschikt voor jong en oud. Niet zo groot. Museumwinkel en wc aanwezig.
Gezellig en rustig museum dat een mooi verhaal over een belangrijke slag voor nederland vertelt
Goed te weten wat er vroeger hier zich zoal heeft afgespeeld. Leerzaam.
Geweldig museum over de slag uit het begin van de 80 jarige oorlog. De rondleiding en uitleg werd voortreffelijk gedaan door een vrijwilliger met een enorme schat aan kennis.
Een leerzaam bezoek voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid