facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum Kranenburgh

Museum Kranenburgh
Gezellig kunstmuseum met werken uit de 20e en 21e eeuw in een modern interieur met een café en tuinen.
Adres: Hoflaan 26, 1861 CR Bergen, Nederland
Telefoonnummer: 072 201 5000
Staat: Noord-Holland
District: Bergen
Stad: Bergen
Route: Hoflaan
Huisnummer: 26
Postcode: 1861 CR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:30–17:00
woensdag: 10:30–17:00
donderdag: 10:30–17:00
vrijdag: 10:30–17:00
zaterdag: 10:30–17:00
zondag: 10:30–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeentemuseum Het Sterkenhuis Gemeentemuseum Het Sterkenhuis 343 meter Het Sterkenhuis biedt inzicht in de historie van de laatste 500 jaar van Bergen, tot ...
De Oude Ladder 651 De Oude Ladder 651 825 meter
Recensies
Een superleuk museum, met wisselende collecties. Dit keer de kinderboekenillustrator Alice Hoogstad. Heel leuk om het proces te zien waarin haar illustraties worden gemaakt. Je mag zelf een monster tekenen en op de muur plaatsen. Dit vonden mijn neefje en nichtje superleuk. Ook de beeldentuin viel goed in de smaak. Leuk museum, absoluut een aanrader.
In het schildersdorp Bergen moet je zeker dit museum bezoeken. Hier zijn de werken van plaatselijke beroemdheden te zien. Tijdelijke tentoonstelling bestaat uit een aantal werken van natuurlijke kunst. De moeite waard.
Overzichtelijk en fijn klein museum met een grootse expo van Diana Scherer. Hele gevarieerde collectie en leuk voor kinderen die zelf aan de slag kunnen.
Mooi net strak museum. Uur gereden voor een bezichtiging. Viel wel wat tegen qua kunst aan de muur. 1 zaal met een doek of 20, daar had ik meer verwacht. De grote zalen waren ingericht met LINDA. achtige foto’s. Niet mijn ding, maar is ook nodig. Andere grote zaal waren mooie “kleden”. Ook niet mijn ding, maar ook nodig zo nu en dan. 40 min binnen denk. Incl 20 min bakkie doen en lachen om de prijzen van de schilderijen in het winkeltje. Wel leuk dat er echte schilderijen verkocht worden, zie je niet veel in giftshops. Toch maar een impressionistisch bloesemtuintje gekocht 2 min verderop voor een fractie ervan bij een particulier.nnAl met al een lichte tegenvaller. Had veel meer verwacht om te bewonderen.
Afgelopen weekend de tentoonstelling Farming textiles bezocht. Zeer de moeite waard. Ga met eigen ogen kijken hoe zij wortels patronen laat maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid