facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muscle Meat

Muscle Meat

Info

De online supermarkt voor sporters.



"Muscle Meat is opgericht in maart 2013. Het Muscle Meat team bestaat uit Olivier Richters the dutch Giant2.18m, Rein Richters broers en Yvette Richters.Ontstaan door:Doordat wij zelf veel vlees kopen, koken en eten voor het dieet dat bij onze sport hoort, zijn wij gaan nadenken of er geen andere mogelijkheid bestond om grote hoeveelheden voeding te kunnen kopen voor een meer aantrekkelijke prijs, voeding dat kant-en-klaar is, makkelijk mee te nemen en zonder onnodige toevoegingen. Supplementen zijn in vele webshops verkrijgbaar, maar voor vlees ben je altijd afhankelijk van de supermarkt of de vaak dure plaatselijke slager.Gemak:Onze producten worden met een avondlevering de volgende dag bevroren bij u thuis geleverd!"
Adres: Stichtse Kade 47, 1244nv Ankeveen
Telefoonnummer: +31 (0)6 50 61 46 19
ln.taemelcsum@ofni
Stad: Ankeveen
Route: Stichtse Kade 47
Postcode: 1244nv



op zoek naar gerelateerd: muscle meat maaltijden, muscle meat ervaringen, muscle meat kortingscode, muscle meat verzendkosten, muscle meat eigenaar, muscle meat halal, muscle meat review, muscle meat kipgehakt
Recensies
Loempia's weg. Zou weken duren, nu inmiddels maanden. Je wordt niet op de hoogte gehouden. Roti ook al weg, geen updates. Pizza tonijn kwaliteit niet consistent, soms meer kaas en soms verser dan andere keer. Voor 3 uur besteld volgende dag in huis is niet waar, vaak krijgen wij het op woensdag wanneer maandag besteld. Late bezorging ook vervelend wanneer vroeg op. Ooit ontbrak een lading vlees, je moet er dan zelf achteraan. Tot 2 keer toe, geen extra's. Jammer. Soms ontbreekt informatie bij een product, niet handig als je bezig bent met afvallen. Ik verwacht wel meer van de acteur Olivier Richters. Nu is het een beetje amateuristch. Ik pas de recensie graag aan wanneer het allemaal wat beter wordt.
Het eten van Muscle Meat is ideaal voor als je snel een gezonde en lekkere maaltijd op tafel wil hebben die bijdraagt aan je voedingsdoelen voor bijv sport, maar zelfs aan niet sporters zou ik musclemeat aanbevelen om de simpele reden dat het mij persoonlijk heel veel geld bespaart, en ik denk dat dit ook voor anderen kan gelden. Niet alleen omdat het goedkoper is dan de supermarkt, maar ook omdat je niets meer weg hoeft te gooien omdat je simpelweg uit de zakken pakt wat je wil eten en dan weer terug de vriezer in. Bereidingstijd, nooit meer dan 7 minuten. Nog een voordeel is dat je op de website precies kan zien wat je eet, ze zijn hier erg eerlijk over per product.Pas wel op, want door gezond eten gecombineerd met sport en voldoende slaap, veranderd je lichaam, en voor je het weet zijn je broeken te groot en je shirts te klein ;
Thuiskomen.. moe… Geen zin om te koken maar wel gezond willen eten? Ff snel muscle meat bestellen, vandaag besteld morgen in huis altijd fijn. Alles goed bevroren bestel al langer, nooit ergens last van gehad. Top zaak, top producten en fijne service.
Ik koop al jaren bij Muscle Meat afwisselend met Fuel Your Body. De kip nuggets en kipsticks en shoarma zijn super super lekker. En hun pizza's passen precies in mn voedingsschema EN in mn air fryer. Mn nieuwste favoriet van hun is de zoete aardappel puree. De de bestelling van gisteren hadden ze per ongeluk in plaats van 4 pizza's polo >> 4 pizza's tono gestuurd. Dat is een item die ik wat minder vindt. Maar Muscle Meat ging meteen aan de slag en een dag later heb ik de lekkere pizza's polo alsnog in huis. Super service!
Ik bestel al sinds 2016 bij Muscle Meat. Eerst alleen voor mij zelf, maar inmiddels bestel ik op maandelijkse basis samen met een stuk of 10 vrienden en collega's tegelijk. Steeds meer mensen in mijn omgeving raken er aan "verslaafd". Alle personen en ik zelf willen geen vlees en kip van de supermarkt meer, want het verschil in smaak is enorm! De producten zijn top en de prijzen zeer netjes. Vooral het gemak wat je van de kant-en-klare producten hebt is super. Daarnaast is het team van Muscle Meat zeer servicegericht en worden eventuele problemen met de bestelling / logistiek snel en netjes opgelost!
Al jaren bestellen we de heerlijke en vooral ook clean & gezonde producten die Muscle Meat aanbied. Ideaal voor de werkende ouders, die altijd gezond eten in huis willen hebben om zo ook op drukke dagen lekker en gezond met het gezin te kunnen eten. Voor mij echt een redding! Daarnaast ook heel goede en snelle service. Ondanks hebben we bij een transport fout zelfs de gehele bestelling opnieuw ontvangen. Kijk zo behoudt je tevreden klanten. :- Inmiddels hebben we zo ongeveer iedereen in onze omgeving al enthousiast verteld over Muscle meat. Hier dan ook eens even online....
Mijn vriend bestelt dit voor de fitness en is helemaal fan. Er is een ruim assortiment in smaken kipblokjes, maaltijdbakjes en nog zo veel meer. Alhoewel ik geen kipliefhebber ben, ben ik helemaal verkocht aan de grote pakken kip met een smaakje! Prijs kwaliteit is dit helemaal top. Zeker dus ook een aanrader voor de niet sporters. 1x een probleem gehad met de levering, maar goed en snel opgelost.
Bestel al jaren bij Muscle Meat, altijd goeie kwaliteit. Maar, ik heb nog 2,5kg kip besteld aan 19€, nu 11€ duurder. Inflatie? Akkoord. Maar 50% erbij, zonder eens terug te geven? Ga ik oprecht serieus jammer vinden .. Eigenlijk altijd al super tevreden geweest, maar prijsstijgingen gaan er wel wat over. Gezien de kwaliteit, wel nog steeds 4 sterren.
Ik bestel al jaaaaren bij Muscle-Meat, vanaf de begintijd dat je nog de keuze had uit kipblokjes, rundballetjes, rijst en rijst. Inmiddels uitgegroeid tot een scala aan keuzes. De reden? Ik heb een hekel aan koken! Muscle Meat is vooral functioneel, verwacht geen "haut cuisine" uit een pakje, maar gewoon goed functioneel eten. Maar als je zelf handig bent met kruiden kun je er zeker wat lekkers van maken mocht je dat willen. Bezorgen: vroeger met PostNL een paar keer schade gehad aan de verpakking en een enkele keer in de bijna 10 jaar dat het te laat was en al begon te ontdooien. Paar keertjes een fout, dit was met een een belletje opgelost. Tegenwoordig met Trunkers en steevast dezelfde bezorger die 9 v/d 10 keer op de halve seconde nauwkeurig voor m'n deur staat! Minpunten?? Ja, de prijs is echt absurd gestegen, snap inflatie etc. maar een bedrijf kan ook de prijzen lager houden en zo meer verkopen dan klanten wegjagen. De kiloknaller van de supermarkt begint zo weer steeds aanlokkelijker te worden t.o.v. MuscleMeat... Andere minpunten: Soms verdwijnt er opeens iets uit het assortiment waar je aan gehecht bent, meestal zonder aankondiging en dan zoek je jezelf een ongeluk op de site. Maar goed, voorlopig nog lekker simpel en functioneel bestellen bij Muscle Meat!
Net bedrijf. Handelen adequaat wanneer er iets fout mocht gaan. Producten super lekker en goed. Ruime keus....en wordt professioneel en met zorg aangeleverd. Musclemeat steekt met kop en schouders boven de rest uit, vanwege de persoonlijke benadering met betrekking tot het product. Vooral voor sporters en mensen die met hun gezondheid bezig zijn een goede reden om voor Musclemeat te kiezen. Raad het iedereeen aan. Top kwaliteit, voor lage prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid