facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muntpassage

Muntpassage
Adres: Muntpassage, 6001 EJ Weert, Nederland
Staat: Limburg
District: Weert
Stad: Weert
Route: Muntpassage
Postcode: 6001 EJ


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–21:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: 13:00–17:00

Recensies
Avondje #BergetLewis in Munt theater. Fijne bediening hier en goed toegankelijk. Ook voor rolstoelgebruikers. Leuke avond met mijn vrouw gehad. Geweldige zangeres en mens.
Hier geweest tijdens ons weekendje weg. Winkelcentrum is leuk om even door te lopen, niet heel bijzonder maar genoeg winkels voor alle benodigdheden. Het parkeren hier was werkelijk een hel. De 2 parkeerdecks geprobeerd en uiteindelijk na 20 minuten rondrijden een plekje weten te vinden.
De Muntpassage in Weert, een overdekt verzameling van winkels welke recentelijk verbouwd is. Je hebt er winkels zoals Albert Heijn, Bakker Bart, de C&A, Kruidvat, Ici Paris maar ook een reisbureau, kapper en een schoenmaker.nNa de verbouwing ziet het winkelcentrum er erg netjes uit.nParkeren is niet gratis en er is geen openbare toilet aanwezig.
Het is niet gezellig maar de grote standaardwinkels zitten er en je blijft er droog. In Weert kom je voor de noodzakelijke aankopen en daarvoor is het prima.nWat hier echt een aanwinst zou zijn is iets als een gamestate of gamecube waar de ouders hun kroost een uur kunnen parkeren terwijl ze de inkopen doen.
Als de winkels dicht zijn is het er absoluut niet prettig om rond te lopen. Veel hangjeugd die rotzooi trappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid