facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multimodale Terminal De Kempen

Multimodale Terminal De Kempen

Info

Deze Containerhaven bied een alternatief voor vrachtwagens over de weg en is een initiatief van Wetron Weert en GVT Group Tilburg.

Geschiedenis

Containerhaven alternatief voor vrachtwagens over de weg
Het doel is om de nieuwe containerterminal binnen drie tot vijf jaar te laten groeien naar een jaarlijkse overslag van circa 10.000 containers voor bestaande bedrijven in regio. Dat is gelijk aan 20.000 enkele vrachtwagenritten, een besparing van 80 ritten per werkdag. Kostenefficiënt en duurzaam. Dit fenomeen heet ‘modal shift’ en is gericht op het verminderen van het dichtslippen van wegen en het behalen van milieuwinst.

De terminal gaat een belangrijke rol spelen als draaischijf tussen Brabant Intermodal en Limburg Blueports. Precies gelegen op de grens van Limburg en Brabant wordt invulling gegeven aan de laatste witte vlek op de logistieke kaart van deze regio. Gelet op de verwachte groei van de logistiek en e-commerce activiteiten is de terminal een aanwinst voor de regio Weert-Cranendonck.

Adres: Havenweg 3a, 6024 Budel-Dorplein
Stad: Budel-Dorplein
Route: Havenweg 3a
Postcode: 6024


Recensies
Net bedrijf, vriendelijke mensen, laden duurt soms wat lang, zelf wachten met electrische pompwagen tot de lading achter uit het magazijn komt, om deze dan vervolgens zelf in de vrachtwagen te laden. De 1 ster zouden er 4 kunnen zijn als er fatsoenlijke sanitaire voorzieningen zouden zijn, helaas is er voor chauffeurs alleen een vaak smerige dixi en geen stromend water of handgel om daarna jezelf te voorzien in hygiëne maatregelen, en om dan vervolgens de zelfde electrische pompwagen vast te gaan houden....!!! niet meer van deze tijd en eigenlijk niet acceptabel vandaar 1 ster.
Snel geladen tenminste , dat moet je zelf doen en vriendelijk , alleen de wc is een dixie das minder .....
Binnen een uur heb je geladen.
Prima adres om te laden
Hebben goeie koffie
Groot...vriendelijk...snel geladen
Prima bedrijf!
Vertaald door Google Enorme parkeerplaats op eigen terrein. Inschrijving bij Bureau. Ze zeggen rampnummer. Terwijl we onder de oprit door reden, moet je de autosleutels naar het bureau brengen. We laden onszelf op. Na het uploaden naar het Bureau, geven ze documenten en een zegel. Bio-toilet. Er is geen parkeerplaats aan de weg.Zeer vriendelijke en gezellige medewerkers Origineel Огромный паркинг на территории. Регистрация в Бюро. Говорят номер рампы. Как подъехали под рампу нужно отнести ключи от машины в Бюро. Грузим сами. После загрузки в Бюро , дают документы и пломбу. Био туалет. На дороге нет места для стоянки.Очень приветливые и приятные работники
Vertaald door Google Aangekomen op 30.03, vastgesteld op 31.03 om 8.00 uur. Direct gedownload zonder problemen. Laad jezelf. Je kunt niet blijven overnachten. Origineel Приехал 30.03, фикс 31.03 на 8.00. Загрузили сразу без проблем. Грузить самому. Ночевать нельзя.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid