facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multimate de Groot Oud-beijerland

Multimate de Groot Oud-beijerland

Info

Doe het zelf bouwmarkt



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Rembrandtstraat 7, 3262 Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186612121
Stad: Oud-Beijerland
Route: Rembrandtstraat 7
Postcode: 3262


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: openingstijden hubo oud-beijerland, Gamma Oud-Beijerland, PontMeyer Oud-Beijerland, Hubo Maasdam, Donkersloot Oud-Beijerland, Doe het zelf zaak Oud Beijerland, Openingstijden Gamma Oud-Beijerland, Openingstijden Hubo Maasdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA Oud-Beijerland GAMMA Oud-Beijerland 2 km Aardig personeel, mooi assortiment. Wel wat aan de prijs vind ik. Ruime openingstijde...
Recensies
Heel goed advies als je vragen heb en zeer betaalbaar. Ook fijn dat je los bouten schroeven etc kan halen. Acheelt een hoop als je er maar een nodig heb
Niet al te groot, maar vriendelijk en kundig personeel. Assortiment is breed genoeg.
HUBO aan de Rembrandtstraat. Een hele grote en fijne bouwmarkt in Oud-Beijerland. Kwaliteit, deskundigheid, service, advies en kennis van zaken. Prettig bij iedere klus.
Voor deze omgeving is het een vrij grote zaak. Heel aardig en heel kundig personeel. Geen vraag is te gek! Er wordt met je mee gedacht in oplossingen! Hebben groot assortiment! Top zaak!
Een Velux dakraam laten plaatsen door dit bedrijf. 3 jaar later is het raam gaan doorhangen, klacht gemeld en het personeel van Hubo is bij mij thuis wezen kijken. Sindsdien wordt ik aan het lijntje gehouden, ik krijg geen reactie op e-mails en aan de telefoon zegt men met een reactie te komen maar die blijft uit. Communicatie en klachtbehandeling van dit bedrijf is uiterst slecht.
Kwaliteit beneden maat, brutaal personeel, slechte montage.
Prima zaak hebben niet alles, maar vriendelijk en behulpzaam zijn ze wel,
Had per direct een x aantal spullen nodig die mijn keukenmonteur nodig had . Belde op legde uit en kon gelijk langs komen om het op te halen . Hubo super voor jullie snelle reactie erop.
Zojuist geholpen door een hele vriendelijke jongeman voor toilet benodigdheden. Wist meteen waar we het over hadden. Wat een verademing in vergelijking met personeel bij de Gamma. Ga voortaan hierheen. Gr Wout.
Lokale winkel, altijd goed en deskundig advies. En zeker niet duurder dan de grote bouwmarkt. Ze hebben hier wel alles in tegenstelling tot de Gamma hier waar nogal eens iets niet op voorraad is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid