facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MultiGift Relatiegeschenken B.V.

MultiGift Relatiegeschenken B.V.

Info

Relatiegeschenken groothandel sinds 1993.

Geschiedenis

MultiGift Relatiegeschenken BV is al bijna 25 jaar een betrouwbare groothandel in relatiegeschenken, gifts en promotieartikelen. Op MultiGift.nl vindt u het grootste assortiment goedkope relatiegeschenken, luxe relatiegeschenken, promotieartikelen, give aways en gifts. Het online aanbod omvat meer dan 30.000 artikelen, welke wij razendsnel uit voorraad leveren. U kunt de prijs, met of zonder bedrukking, gemakkelijk online berekenen en desgewenst gelijk een bestelling doen. Relatiegeschenken bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk wat klanten over ons schrijven:
https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen



"Importeur en groothandel in promotionele artikelen, relatiegeschenken, premiums & gifts."
Adres:
Telefoonnummer: (071) 364 78 09
Stad: Noordwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meraki Content Agency Meraki Content Agency 208 meter Wij produceren content die werkt. Content die een band schept tussen consument en mer...
K51 communicatieteam K51 communicatieteam 226 meter K51 communicatieteam is een goed op elkaar ingespeeld team. Creatieve mensen die een ...
Bewitched Sjaals Bewitched Sjaals 736 meter Prachtige sjaals, die je look afmaken. Een absolute aanrader.
VAV groep VAV groep 738 meter Groothandel in vleeswaren, verpakking en kruiden en meer
Wim van Bohemen Flower Export Wim van Bohemen Flower Export 1 km Wim van Bohemen Flower Export is a family-run business established in 1983 with 36 ye...
SCP - Rob Haarlemmer SCP - Rob Haarlemmer 2 km De missie van SCP is de zwembadmarkt in zijn geheel te ontwikkelen, en de groei van o...
Admiraal - de Witt Admiraal - de Witt 3 km Je weet gewoon dat je hier goed zit. Stelt nooit teleur, niet duur en gewoon de beste...
Zensitivity webdesign Zensitivity webdesign 45 km Zenstivity Webdesign laat je onderneming of blog weer shinen. Laat je website restyle...
Tvdesign Tvdesign 162 km
Recensies
Zelden kregen we zo'n goeie service. Als overheidsbedrijf zijn we gebonden aan strenge procedures waardoor bestellingen online soms moeilijk gaan. De Multigift-medewerkers hadden geen enkele moeite om er voor te zorgen dat onze bestelling binnen die voorwaarden toch tijdig geleverd werd. En de kwaliteit beantwoord precies aan wat wij er van verwacht hadden. Het product katoenen tassen met bedrukking is een prachtig item geworden waarmee ons evenement wat extra glans krijgt. Bedankt Multigift medewerkers! Julie hebben er fans bij gekregen.
Ondanks een heel late bestelling heeft MultiGift de opdracht naar volle tevredenheid kunnen leveren waarmee we de deelnemers van ons evenement een blijvend aandenken mee konden geven. De medewerker Simone heeft goed, transparant en eerlijke feedback gegeven in het voor traject. We zijn erg tevreden!!
Namens GR de Bevelanden heb ik onlangs een attentie mogen verzorgen voor onze medewerkers in verband met een interne verhuizing en een overgang naar flexibel werken. Het was nogal last minute en had gekozen voor de RVS-thermosbeker met gravure GR TO GO. Het contact verliep erg goed, snel en de service was top! Binnen no time hadden we de bekers binnen en konden we deze verder verspreiden. Ook de gravure was goed zichtbaar. Kortom zeer tevreden over deze samenwerking !
Op het laatste moment zomerse goodiebags bestellen. Ojee, wat nu?Multigift Relatiegeschenken kwam in mijn beeldscherm naar voren. Direct telefonisch contact gezocht en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Mijn probleem uitgelegd dat ik binnen 1,5 dag 60 stuks goodiebags wilde uitdelen. Ze stelde mij gerust en door de snelle communicatie en afhandeling kreeg ik 1,5 dag later alles binnen. Complimenten voor dit bedrijf en voor de medewerker die mij super heeft geholpen!!!! Zeker een website die ik vaker ga bezoeken voor relatiegeschenken voor ons bedrijf, TOP!!!!
Ons dorpshuis wilde graag nieuwe kop en schotels met opdruk aanschaffen en bestelde 100 stuks bij Multigift. Op een nette manier behandeld en na korte tijd de bestelling ontvangen. Jammer genoeg bleken er wat schotels gebroken. Bij het verder uitpakken bleken er ook nogal wat exemplaren niet goed te zijn gebakken. Na een plezierig contact met de toezegging om in eigen magazijn te controleren ben ik even vakantie geweest. Bij terugkomst stond er een compleet nieuwe partij voor de deur. Geen gezeur of moeilijk doenerij maar gewoon oplossen die klacht. Dat is wat ze noemen service. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Raymond Boerman van Multigift heeft begrepen hoe je, als er iets niet helemaal goed gaat, toch een klant 100% tevreden kunt houden.
We hebben A4 goodiebags bij MultiGift besteld en ze zien er super uit! Ze zijn erg mooi geworden. Iedereen was ook erg vriendelijk en hebben ons goed geholpen. De leveren was ook erg snel.
niet twijfelen - absoluut aan te raden firma!! Simone begeleidt u heel klantvriendelijke naar de juiste bestelling, die daarna meer dan vlug, en kwaliteitsvol wordt geleverd!!
Zeer vlot contact gehad en behulpzaam. Snelle levering zonder problemen. Wij hebben gepersonaliseerde fleece dekens besteld, deze waren erg mooi en van goede kwaliteit. Aanrader!
Wij hebben al meerdere malen diverse relatiegeschenken besteld bij Multigift, van pennen tot USB 'sleutels'. Altijd snelle en goede service en ook als je iets niet op de site kunt vinden, helpen ze graag om te zoeken naar een alternatief. Top!
Te bedrukken rugzakjes besteld om te vullen met promotiemateriaal voor een evenementendag. Eigenlijk te kortdag, maar Multigift kon een strakke planning maken, dacht goed mee en leverde keurig bedrukte rugzakjes op tijd. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MultiGift Relatiegeschenken B.V. met het openbaar vervoer


Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 50 meter
21
Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 50 meter
21
Noordwijk, 's Gravendijck 300 meter
20
Noordwijk, 's Gravendijck 310 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid