facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multicopy The Communication Company Gouda

"Multicopy The CommunicationCompany GoudaAls lokale ondernemer zijn we nauw betrokken bij alles wat er gebeurt in en om Gouda. We weten wat er speelt en wat jou en jouw doelgroep bezighoudt. Zo kunnen we je maximaal ondersteunen in het bereiken van je communicatiedoelen. Multicopy Gouda heeft de ervaring en alle communicatieoplossingen in huis om jouw bedrijf succesvol te laten zijn."
Adres: Meridiaan 47, 2801 DA Gouda
Telefoonnummer: +31182527233
Stad: Gouda
Route: Meridiaan 47
Postcode: 2801 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Printen bibliotheek Gouda, Multicopy prijzen, Multicopy Utrecht, Multicopy Zeist, Multicopy Rotterdam, Multicopy Almere, Multicopy Lelystad, Multicopy Waddinxveen
Recensies
Multicopy Gouda: afdrukken van een plattegrond ging niet vandaag, want het was het einde van de week. Een prijsindicatie afgeven was ook niet mogelijk want daarvoor moest hij het formaat weten en ongeveer was blijkbaar ook niet te zeggen. Ik moest het bestand maar mailen en dan afwachten wat het zou kosten en wanneer het klaar zou zijn. Ik ga wel ergens anders heen, toedeloe! Antwoord op de eigenaar; Ik weet niet wat de macdonalds hiermee te maken heeft, maar ik verwacht normaal te woord gestaan te worden en als ik niet gelijk geholpen kan worden een indicatie te krijgen van wanneer het dan wel kan en wat het ongeveer kost. Met als kernwoorden "persoonlijk en betrokken", was me dit toch wel volledig het tegenovergestelde. Bij een andere copyshop kreeg ik gelijk per formaat de prijzen te horen en is het vanmiddag nog klaar. Zo kan het dus ook.
Perfect bedrijf. Begrijpt wat je wensen zijn, al is de opdracht geen routine. Het eindproduct een mooi boekje ziet er perfect uit. Mooi papier, waar ook de kleuren prachtig op uit komen. Alles voor een prettige prijs. Kortom aan te bevelen!
Super slecht service wordt niet geholpen laat je gewoon wachten, want telefoon opnemen gaat voor totaal geen respect!
Super service en het materiaal zag er super goed uit. Ze zijn ook heel erg flexibel en komen hun afspraken prima na.
Ik heb mijn onderzoeksrapport n.a.v. mijn onderzoekstage door Edwin Handigman laten inbinden. Edwin, een uiterst vriendelijke medewerker die daarnaast een goed en eerlijk advies gaf over de wijze waarop mijn rapport het beste ingebonden kon worden. Daarnaast ontving ik van hem ook nog studentenkorting wat ik erg kon waarderen. Ik ben tevreden met het opgeleverde resultaat!
Werden ten eerste al super vriendelijk ontvangen. Ik moest binnen een half uur 4 keer mijn scriptie geprint hebben en dit was dan ook geen enkel probleem voor ze. Ik werd meteen geholpen en ze hebben het prachtig geprint. Ik kom hier zeker terug! :
Goed service echt tevreden
Kundig, snel en komen afspraken na. Goede prijsstelling.. Fantastisch dat zij voor de druk, zelf met een alternatieve papierkwaliteit kwamen. Méér dan helemaal id geest van de opdrachtgeefster; een kunstenares. Top!
Jammer dat er niet flexibel om gegaan kan worden met het printen van 1 pagina. Minimaal €5 opdrachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid