facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multicomm

Multicomm

Info

Hard- / Software - Reparaties - Computers - Laptops - Service - Netwerken

Geschiedenis

Multicomm KD biedt advies en ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert geavanceerde oplossingen en diensten op het gebied van Business Solutions. Multicomm KD helpt de bedrijven bij de maximalisatie van de waarde van hun technologie-investeringen en het verbeteren van de interactie met hun klanten.

Het kantoor en de showroom van Multicomm KD is gevestigd aan de Hoogstraat 9 in Leerdam. Waar ook de particulieren hun waar kunnen inkopen, en voor technische support kunnen langskomen.



"Multicomm, hét adres voor computers en ICT in LeerdamMulticomm is een bedrijf dat zich bezig houdt met alles op het het gebied van ICT. Wij focussen ons hoofdzakelijk op het repareren, onderhouden en verkopen van pc's, laptops, allerlei randapparatuur en alle onderdelen voor de consument en bedrijven. Daarnaast werken wij service gericht, iedere klant is bij ons belangrijk. Daarom kunt u ook altijd bij ons terecht met elke vraag.Het kantoor en de showroom van Multicomm is gevestigd aan de Hoogstraat 9 in Leerdam. Waar ook de particulieren hun waar kunnen inkopen en voor technische support kunnen langskomen."
Adres:
Telefoonnummer: (+31)345-631901
Stad: Leerdam


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dion ICT aan huis Dion ICT aan huis 1 km Een bedrijf gericht op het bereikbaarder maken van goed internet, goede wifi, televis...
Recensies
150 euro voor het na laten kijken van me computer volgens hem zou mijn moederbord stuk zijn en nieuwe processor en moederbord zou tegen 400 euro kosten toen maar naar culemborg er mee f1 computer blijk dat gewoon de voeding stuk is wat maar 58 euro kost zonder extra inzet kosten jammer voor niks 150 euro betaald Moet wel zeggen dat de eigenaar van multicom vriendelijke vent is maar ja voor 150 euro ben ik ook lief tegen iedereen
Zeer goede service! Ik werd kosteloos geholpen aan de balie toen mijn laptop Acer van Coolblue na een aantal maanden weer kuren kreeg. Hij kreeg hem weer aan de praat en ik kon daardoor weer bij mijn bestanden. Super!
Zeer kundig en vriendelijke geholpen, top. Mvg
We doen al heel lang ook zakelijk onze aankopen bij Multicom tot volle tevredenheid. Vriendelijk, duidelijk, goede service, kortom een topzaak!
Snel en accuraat advies en prima service. Met de info en snelle installatie was ik weer snel online.
De service is goed en de klant vriendelijkheid is goed en kwaliteit producten
Goed geholpen. Prima uitleg .
Goede service, goed advies...
Een goede winkel en goed geholpen
Super goed in repareren en service van computers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid