facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multicard Nederland B.V.

Multicard Nederland B.V.

Info

Multicard is een wereldwijde leverancier van kaartoplossingen voor identificatiesystemen met eigen afdelingen voor personalisatie, fulfillment services en sleutelbeheer.

Geschiedenis

Multicard is een wereldwijde leverancier van kaartoplossingen voor identificatiesystemen met eigen afdelingen voor personalisatie, fulfillment services en sleutelbeheer. Deze services worden gebruikt door overheden, bedrijfsleven en eindgebruikers. Multicard biedt identificatieoplossingen, volledige projectimplementatie en projectbegeleiding. Daarnaast is Multicard leverancier van toepassingen op het gebied van datacapture voor ePaspoort en overige identificatiesystemen voor overheden en bedrijfsleven.

Adres: Albert Einsteinstraat 8, 3261LP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-636530
Stad: Oud-Beijerland
Route: Albert Einsteinstraat 8
Postcode: 3261LP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00

Recensies
Sinds Februari een tweede kassasysteem van de firma Multicard bij RKVV Dia in Teteringen. Gemakkelijk en goed systeem tegen een zeer goede prijs! Eenvoudig in gebruik wat uiteraard fijn is voor onze vrijwilligers. Support weinig nodig gehad door de medewerkers van Multicard top! Een zeer tevreden klant!
goede en duidelijke uitleg gehad,professioneel--prima systeem voor voetbalclub!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid